Való a kisgyerek fesztiválokra?
Figyelt kérdés
Kint voltam egy fesztiválon, ahol a leginkább rock/metál előadók szóltak, és rengeteg volt a kisgyerek. Volt amelyik élvezte, de a legtöbb annyira nem. Jó nekik, hogy ott vannak?aug. 3. 21:35
1/15 anonim válasza:
Az én véleményem szerintem egyértelműen nem. 8 év alattit biztosan nem vinnék. Afelett is max napközben de éjszakára biztosan nem.
2 hete voltam Siófokon és a Petőfi sétány is este 12kor tele volt BABAKOCSIS gyerekekkel. Engem teljesen lesik költ ez. El kell fogadni szerintem hogy vannak helyes és események amelyek nem kisgyerekeknek valóak. De biztosan lesz aki másképp gondolja :)
3/15 anonim válasza:
Nem való nekik. Főleg, hogy sok koncert inkább az esti órákban szokott lenni, nem is értem, olyankor miért nem az ágyban vannak. Hangos, zsúfoltság van, még felnőttek közt sem bírja ezt mindenki.
4/15 anonim válasza:
Szerintem semmilyen fesztivál sem való még nekik. 10 év körül lehettem, mikor ilyen városnapra kivitt anyukám, de még az is túl hangos volt.
5/15 anonim válasza:
Konkrétan fesztiválra még nem jutottunk el vele az anyagiak miatt, de a fiammal 4 éves kora óta rendszeresen járunk a Budapest Parkba. Imádja a zenét, és még soha nem látott olyat, amitől megállt volna a növésben. :)
6/15 anonim válasza:
Normális ember nem hogy gyereket nem visz, saját maga sem megy ilyen helyre.
7/15 anonim válasza:
Szerintem fülvédővel vagy mivel elfogadható.
Gondolom nem minden napos program, de nem is minden heti, havi így én úgy vagyok vele hogy beleférnek ezek a ritka alkalmak a fülessel.
8/15 anonim válasza:
A fesztivál, vagy a koncert? Művészetek völgye szerintem való, rengeteg gyerek program van. Rock koncertre és semmi esti koncertre nem vinném.
9/15 anonim válasza:
Rockzene kedvelők vagyunk, a férjem zenél is. De az 5 éves lányunk még sosem volt, még az apja koncertjén sem. Nem gondoljuk, hogy neki való ilyen zajos, tömegnyomoros rendezvény. Majd később, ha ő is akarja.
10/15 anonim válasza:
vannak gyerekfesztivålok,vagy olyan fesztiválok amiken gyerekek is jol ėrezhetik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!