Költesz magadra is kisgyerek mellett?
Én eddig költöttem, nem rengeteget, de amit gyerek előtt szoktam, azt továbbra is megvettem magamnak, bár ruhából kevesebbre volt így szükségem, és mostanában a Vintedre is rászoktam, úgyhogy végül is ruhára kevesebbet költök. Ezen kívül kb 2-3 havonta járok fodrászhoz, és van pár kozmetikum, amikhez ragaszkodom. Dm-ben kapható márkák, semmi extrára nem kell gondolni. Szóval eddig ezekre költöttem, viszont lejárt a Gyed, már a Gyest kapom, és így már egyre jobban meggondolom magamnak mit veszek.
Ti hogy vagytok ezzel? Költötök magatokra is?
Körmös és 2 doboz hajfesték, ami muszáj/hó.
Alapvető tisztálkodási szerek (tusfürdő, dezodor, sampon, balzsam.)
Fodrászhoz évi 3x kb, vagy ingyenes hajvágásra is mentem már párszor.
Ruhát nem sűrűn, max Vinteden.
Sminkelni nem sminkelek (van szemhéj- és szemöldöktetoválásom, ez nekem elég), max alkalmakkor spirál, ami 1 évig kihúzza.
Én GYET-en vagyok tavasz óta, ez ugyebár összegben ugyanannyi + terhes vagyok, így arra nem tudom költeni a pénzt, amire előtte (tetoválások), viszont ha már lehetőség lesz rá, akkor erre tervezek.
Ruha, cipő továbbra is megfelel a Vinted.
Illetve én lakásdekorációkra szoktam még.
Jól van 16, ez a kérdés nem neked szól gondolom.
Felesleges volt ezt a nagyon hasznos választ ide köpni.
Igen 16-os, marha zavaro 1 kerek evig “eltartottnak” lenni gyes alatt. Mikozben ugye a gyerekkel vagy otthon, nem csak ugy ulsz a seggeden, ezt is tekinthetjuk kvazi munkanak 🤷♀️
Ha megtehettem volna, en is maradtam volna meg otthon, egy porcikam se kivanta azt a mokuskereket, amibe bekerultunk a munka, bolcsi altal, huztam volna meg plusz egy evig szivesen.
De muszaj volt dolgoznom, szoval ez van.
Aki szeretne es megteheti, maradjon csak otthon 3 evig, en azt mondom :D
Aztan utana kezdodik az orult rohanas, aminek jo sokaig nem lesz vege, ha valaki dolgozik.
És erre nem volt elég 1 válasz?
Minek 3x leírni?
Mi vagy te, papagáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!