Gyerektartás emeltetés. Hogyan lehet bizonyítani a költségvetést?
Figyelt kérdés
Szeretném megemeltetni a gyt-t. 40ezer ft havonta, 60ra emelném inflációkövetéssel. Állítólag csatolnom kell azokat a dokumentumokat ami alátámasztja a bizonyítandó tényeket, hogy emeltetni akarok. Ezt mégis hogy kell elképzelni? Pl. nagybevásárlásnál eltenni a blokkot? De hát abban a mi kajánk is benne van. Illetve sokszor a Hádában turizom a ruháinkat. Akkor azt is hogy bizonyítom be, hogy ott hány db-ot vettem a gyereknek? Hiszen a blokkon nincs feltűntetve hogy milyen ruhákat vettem ott stb. Tehát nem igazán értem ezt az egészet. Illetve tényleg minden forinttal el kell számolnom egy hónapban, hogy lássák hogy jár a 60ezer? Alapból albérletben élünk. 100ezer havonta a rezsivel együtt. Van új párom aki velünk él, de az ő fizetése nem számít ha jól tudom, nem vagyunk házasok. Köszönöm a segítségetaug. 9. 09:22
51/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, en se irhattam volna le szebben. Ugy latom ide csak 20 evesek irogatnak, akiknek fogalmuk sincs semmirol. Az apja akkor se vállalná ha meghalnék… olyan szinten “törődik vele”…
aug. 21. 14:51
52/56 anonim válasza:
Nem kell a hülyékkel fogalkozni, csak a szájuk jár, gondolkodni nem tudnak.
53/56 anonim válasza:
A gyerek oda kerüljön ahol jobb neki (anyagilag/mentálisan) itt nem a szülő a fő prioritás
54/56 anonim válasza:
Fogd már fel, az apa NEM AKARJA, hogy nála legyen a gyerek!
55/56 anonim válasza:
Erről azért apukát is meghallgatnám. Sok a "jószándékú" anyucika...
56/56 A kérdező kommentje:
Mentálisan és anyagilag is itt a legjobb neki. Ugyanis hiába keres jól az apja, egy zoknit se vesz neki soha! Innen hord mindent oda, még a gyerekülést is átpakolja az autómból, mert sajnál 20ezret egy ottani ülésre a gyereknek. A párom szerencsére apja helyett apja. Játszik vele egész nap, az apja meg 4 nap láthatáson is videojatekot ad neki, többszöri figyelmeztetés sem érdekli, hogy ne tegye és a gyerek azon sír itthon, hogy az apja le se fossa…
aug. 22. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!