Gyerektartás emeltetés. Hogyan lehet bizonyítani a költségvetést?
40-es: ennyire ostoba lény kevés van, mint te!
A kérdezö párjának semmi köze a kérdezö gyerekéhez, egy üveg ásványvizet sem kell vennie neki, a gyerek ellátása az anyja és az APJA kötelessége!
20k pont kormosre fodraszra
Hogyne
Mint általában ami a gyerektartas sorsa mert már nincs más amire kolthetne
A jelenlegi férj fizuja irreleváns
Irigykedsz vagy mi bajod 40?
Nekem havi több is telik ezekre mint 20k úgyhogy igen nagyon irigykedem🥱😂
Csak vicces hogy pár nő itt veri magát irrelevánsan magas gyerektartásért. Az meg hogy a kérdező új pasijának semmi köze a gyerekhez az nem igaz.
"Az meg hogy a kérdező új pasijának semmi köze a gyerekhez az nem igaz."
JOGILAG nincs köze hozzá, ha utána néznél, tudhatnád. De eleve nem értem a logikádat, szerinted az anya köteles eltartani a gyereket, az anya új párja szintén, de az apa nem????
Nem igazán tudom elképzelni, hogy van gyereked, vagy ha van, akkor tudod, mi mennyibe kerül egy gyereknél, de ha azt hiszed, a havi 40 ezer Ft, amit az apa, ténylegesen sok, akkor nagy bajok vannak veled.
40-es! Mondjuk azért, mert a VÉRSZERINTI APJA dolga is lenne hogy beleadjon a gyerek dolgaiba.
Köszi de a +20 ezer nélkül is megvan a műkörmöm tizenéve már. Nem magamnak kell, GYEREKTARTÁS a neve…
Van fizetésem nekem is. De nem csak megcsinálni kell tudni azt a gyereket, de gondolom te olyan vagy, hogy 40et se adsz a sajátodnak…
47-es. a gyereknek nem CSAK anyagi szükségletei vannak, másrészst ha az apa nem képes havonta 40 ezer Ft-ot fizetni, gondolod, hogy rendesen ellátná?
Egyébként a gyereket nem "odaadják" hasraütésre, hanem elöször is csak ahhoz a szülöhöz kerülhet, aki KÉRI, hoyg nála legyen elhelyezve (ezt a legtöbb apa nem is akarná), másrészt ahol a gyereknek jobb érzelmileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!