Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerektartás emeltetés....

Gyerektartás emeltetés. Hogyan lehet bizonyítani a költségvetést?

Figyelt kérdés
Szeretném megemeltetni a gyt-t. 40ezer ft havonta, 60ra emelném inflációkövetéssel. Állítólag csatolnom kell azokat a dokumentumokat ami alátámasztja a bizonyítandó tényeket, hogy emeltetni akarok. Ezt mégis hogy kell elképzelni? Pl. nagybevásárlásnál eltenni a blokkot? De hát abban a mi kajánk is benne van. Illetve sokszor a Hádában turizom a ruháinkat. Akkor azt is hogy bizonyítom be, hogy ott hány db-ot vettem a gyereknek? Hiszen a blokkon nincs feltűntetve hogy milyen ruhákat vettem ott stb. Tehát nem igazán értem ezt az egészet. Illetve tényleg minden forinttal el kell számolnom egy hónapban, hogy lássák hogy jár a 60ezer? Alapból albérletben élünk. 100ezer havonta a rezsivel együtt. Van új párom aki velünk él, de az ő fizetése nem számít ha jól tudom, nem vagyunk házasok. Köszönöm a segítséget

aug. 9. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a szerződést nyújtsd be a bíróságra, mert csak kötöttetek szerződést az albérletre a tulajjal.
aug. 9. 11:39
 22/56 A kérdező kommentje:

Kedves 19! Szerencsére nem mennénk az utcára, mert van szülői segítségem is. Persze ez bután hangzik így közel 28 évesen, és tudom erre nem alapozhatok mindig. Nem szeretnék másoktól függeni, a munkahelyem megszűnése nem az én hibámból történt (megszűnt a cég), de biztos vagyok benne, hogy lesz munkàm hamar újra. (Van mit felmutatnom iskola terén)

A párom előtt is megéltünk, persze a szülői segítség miatt könnyebb volt egyedülálló anyának is lennem,ezért hálás vagyok, de nem így tervezem persze hogy másoktól függjek, rajta vagyok, hogy ezek nélkül is teremtsek (és nem a plusz 20ezer gyerektartáson múlik az életünk, csak úgy gondolom hogy az apja is tegyen bele annyit amit mi, hiszen ő másképp se tesz a gyerekhez semmit, lelkileg, sőt… tehát ebben legalább tegyen)

aug. 9. 11:47
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2-3 éve ennyi, inflációkövetésre hivatkozva megemelik kötségek igazolása nélkül is.
aug. 9. 11:48
 24/56 A kérdező kommentje:
A címünk nem exanyóshoz van bejelentve, hanem a mostani párom szüleihez egyebkent, az nemtudom miért gond, az en szuleim kulfoldon élnek, nincs már ingatlanunk, albiba nem jelent be senki állandóra
aug. 9. 11:50
 25/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Beszélek ezügyben ügyvéddel hogy mi a teendő. Igen, 2021 óta 40ezer, egy forinttal se több.
aug. 9. 11:54
 26/56 A kérdező kommentje:
21-es! Igen mint írtam kötöttünk szerződést, 3 éve 48 ezer forintról, amit azóta 82re emelt a tulaj és csak szóban, tehát nem módosította a szerződést
aug. 9. 11:56
 27/56 anonim ***** válasza:
87%
Én megdupláznám a helyedben azaz 80e-t kérnék.
aug. 9. 11:59
 28/56 A kérdező kommentje:
Tartok a túl magas összegtől is, hogy elveszítem a pert. Persze ha kamasz lesz a gyerek, több lesz a kiadás is, de épp ezért kérném inflációsan a 60at.
aug. 9. 12:05
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

80 nem tul magas

Es meg abbol ha le is vesznek tuti megvan a 60e amit amugy kerni akartal.

Nekem egy excelben volt az elmult ev koltsegvetese.

Rezsi kaja ruha egyeb kiadasok bontva haonkenti leosztasban.

aug. 9. 12:28
 30/56 anonim ***** válasza:
56%
Azért baj, mert ha szakítasz a pároddal valamiért, és az anyja kijelent, hova jelentkezel be a gyerekeddel?
aug. 9. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!