Gyerektartás emeltetés. Hogyan lehet bizonyítani a költségvetést?
Kedves 19! Szerencsére nem mennénk az utcára, mert van szülői segítségem is. Persze ez bután hangzik így közel 28 évesen, és tudom erre nem alapozhatok mindig. Nem szeretnék másoktól függeni, a munkahelyem megszűnése nem az én hibámból történt (megszűnt a cég), de biztos vagyok benne, hogy lesz munkàm hamar újra. (Van mit felmutatnom iskola terén)
A párom előtt is megéltünk, persze a szülői segítség miatt könnyebb volt egyedülálló anyának is lennem,ezért hálás vagyok, de nem így tervezem persze hogy másoktól függjek, rajta vagyok, hogy ezek nélkül is teremtsek (és nem a plusz 20ezer gyerektartáson múlik az életünk, csak úgy gondolom hogy az apja is tegyen bele annyit amit mi, hiszen ő másképp se tesz a gyerekhez semmit, lelkileg, sőt… tehát ebben legalább tegyen)
80 nem tul magas
Es meg abbol ha le is vesznek tuti megvan a 60e amit amugy kerni akartal.
Nekem egy excelben volt az elmult ev koltsegvetese.
Rezsi kaja ruha egyeb kiadasok bontva haonkenti leosztasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!