Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Őszintén! Nem irigyke...

Anyukák! Őszintén! Nem irigykedtek azokra az anyukákra, akik csinosak maradtak szülés után is?

Figyelt kérdés

Akik felszedtek egy kis felesleget, azokhoz szól inkább a kérdésem.

Csak őszintén.

aug. 8. 13:56
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
85%

37# Szerintem ez nem áltatás és igenis genetika pl. a csontozat, a testfelépítés, a tápanyaghasznosítás, a zsírraktározás és egy rakás olyan dolog, ami ezzel összefügg.

Ha nekem körte alkatom van, széles csípővel, akkor tótágast is állhatok, sosem lesz keskenyebb. Ahogy mondjuk egy kisebb zsírréteg is máshogy mutat minden alkaton. A mell mérete is genetika, a bőr rugalmassága is, blabla... Szóval azért erős kijelenteni, hogy ez áltatás. :) Az valóban áltatás, ha azt mondom én semmit nem tehetek azért, hogy többet hozzak ki magamból. :)

aug. 8. 17:36
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem áltatás, hogy 10 kg plusszal is A-kosarat hordok. Gyerekek előtt pedig a vasalódeszkánál is laposabb voltam, 65/AA nagy volt.

Na most én nem irigykedek, hanem választottam. 40 felett már nem akarok deszka lenni, voltam eleget 50 kiló alatt. Inkább eltűröm a 42-es hátsómat, cserébe, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy pubertás előtti gyerek.

Egyébként 4 évet szoptattam, arra jó volt.

aug. 8. 17:45
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
1, a csontozatnak semmi, de semmi köze az elhízáshoz. Lehet, hogy erősebb csontokkal a mérleg többet nyom azonos testalkat esetén, mint egy gyengébb csontazatúnál, de ugye nem a mérleg a döntő.
aug. 8. 17:55
 44/46 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Sosem érdekelt más. Más anya meg pláne nem. ,😂
aug. 8. 18:52
 45/46 anonim ***** válasza:
67%

Dehogy nincs olyan,hogy genetika. A túlsúly,az elhízás az zabalas (többnyire) de az,hogy ki hova hízik,mekkora a melle,stb stb ez mind mind genetika. Ahogy az is,hogy én 160 cm vagyok. És vannak olyanok,akik többet ehetnek büntetlenül.

A kérdésre...nem,már nem érdekel. Több kell ahhoz,hogy irogykedjek. Jele meg arra irogykedek,akinek van segítsége,nagymama,vagy bárki,mi ketten vagyunk a férjemmel,másfél éves a gyerek és nem tudom mikor aludtam utoljára ki magam. De ezt sem rosszamaju irigykwdesnek kell felvenni...nem,tudjátok mi az? Inkább utálat,nem irigység,de csak és kizárólag akkor,ha valaki az orrom alá dorgoli,hogy mindenre is lehetne idő..az a valaki meg tele van segítséggel és egy eszik alszik babát kapott már újszülöttje T is,természetesen annak köszönhetően hogy ő ezt már a méhen belül megbeszélte magával...

Hugh,elkanyarodtam. Játszottam régen a bomba csaj ligában,manapsag..35 vagyok,nem panaszkodom,de a fő virágzás elmúlt. Ez már a második,ami nem olyan üde,hamvasm,knt az első. Plusz tíz kiló van rajtam,és mivel alacsony vagyok,enni szeretek (enni,nem zabalni,enni,élvezve azaz nem kompenzáció,egyszerűen gourmand) és a heti két három könnyed tornan is heti két hárommal több,mint amit szívem szerint csinálnék, azt hiszem,marad ez. Jól van. Majd egyszer kialszom magam,talán raveszem a mínusz tízre magam. Vagy nem.

aug. 9. 00:09
 46/46 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne olyan, hogy genetikai tényező a hízásban, nehogymár. Pontosan ugyanannyit eszek, mint a férjem, ugyanolyan életmódot folytatunk, mindketten itthonról dolgozunk, én porciózom a kajákat, vagy ha rendelünk, általában ugyanazt rendeljük, és ugyanannyit. Míg az én 56kg/163cm magasságomhoz ez a kajamennyiség a súlytartáshoz elég, addig a férjem hízik tőle. Pedig férfi, pedig nagyobb az izomtömege, pedig magasabb. Nekem jelentősen gyorsabb az anyagcserém, ez pl egy genetikai tényező. Az életmódom semmivel sem másabb, nem sportolok ugyanúgy semmit, ahogyan ő sem. Ne mondja nekem senki, hogy ez nem genetika.

Amúgy meg az irigység szerintem nem feltétlenül azt jelenti, hogy sajnálom a másiktól amije van, arra magasról teszek, hogy másnak milyen élete van, hogyan éri el az akármilyen sikereket, csak én is szeretném azt a végeredményt megtapasztalni :D A gazdagságot, a modell testalkatot, a sikereket minden tekintetben. Én is szerencsés vagyok, nincs rajtam jelentős túlsúly, nem érzem magam kifejezetten rosszul a bőrömben, az életemben, csak amikor látok valakit, akinek szebb a formája, nagyobb a melle (vagy legalább egyforma :D 4 éve szoptatok, a cicim a legfőbb ellenségem jelenleg :D ), jobb a fodrásza, drágább az autója, akkor azért felmerül bennem a gondolat, hogy hmmmm, én is ilyet szeretnék. Ezt én irigységnek nevezem, de érted, nem azt akarom, hogy a másiknak ne legyen, felőlem lehet a világon mindenkinek modell teste és drága dizájner cipőkollekciója, de attól még én is azt szeretném. Az viszont már nem érdekel, hogy ki hogy szerzi meg. Ha valaki szerencsés genetikájú, akkor csak morgok egyet, hogy mázlista, ha valaki sokat sportol és diétázik, akkor meg morgok egyet, hogy fene az önkontrolljába és a kitartásába, nekem miért nincs olyanom? :D

aug. 9. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!