Mikor voltatok először kikapcsolódni szülés után?
11 hónapos a babám. Sajnos terhességem 6. hónapjátol agynyugalom volt kötelező. Tehát azóta nem voltunk egy bálban, vacsorán, moziban vagy csak egy esti sétan. Holnapra van megbeszélve hogy jön a mama vigyáz rá amíg mi balozunk. Bár megbeszéltük, hogy a mamának is jó legyen nem hajnalig tartó buli lesz. A helyzet az, hogy már most lelkiismeret furdalásom van, mert nagyon ragaszkodik a fiam hozzánk és tartok az éjszakai ebredesetol, hogy nem mi leszünk itt és sírás lesz a vége. Néha vigyázott már rá más egy egy órát de így este sose és aludni se aludt még senkivel
rajtam vagy az apján kívül. Velem van a baj? Valahogy nem is érdekel ez a bal, a férjem akar menni.
Anno lányom hat hónapos volt amikor először mentünk kettesben a férjemmel szórakozni
Fiam pedig 1,5 éves volt amikor elmentünk.
Mentünk volna hamarabb is, csakhat nehéz találni valakit akivel elvannak a gyerekek.
A fiam szinte csak anyukamhoz van szokva, massal nincs el, és anyu is úgy dolgozik, hogy van, hogy hétvégén is menni kell éjszaka.
Szóval amikor lenne lehetőségünk menni, anyu nem tudja szabaddá tenni magát.
Bébiszitter nem opció, az idegeneket nem szereti
2 éves volt a lányom, mikor először elmentem koncertre. Nekem az a szórakozás.
Mivel beteg volt és sokszor voltunk itt-ott kórházban, hamarabb nem mertem elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!