Mikor voltatok először kikapcsolódni szülés után?
11 hónapos a babám. Sajnos terhességem 6. hónapjátol agynyugalom volt kötelező. Tehát azóta nem voltunk egy bálban, vacsorán, moziban vagy csak egy esti sétan. Holnapra van megbeszélve hogy jön a mama vigyáz rá amíg mi balozunk. Bár megbeszéltük, hogy a mamának is jó legyen nem hajnalig tartó buli lesz. A helyzet az, hogy már most lelkiismeret furdalásom van, mert nagyon ragaszkodik a fiam hozzánk és tartok az éjszakai ebredesetol, hogy nem mi leszünk itt és sírás lesz a vége. Néha vigyázott már rá más egy egy órát de így este sose és aludni se aludt még senkivel
rajtam vagy az apján kívül. Velem van a baj? Valahogy nem is érdekel ez a bal, a férjem akar menni.
Jöhetnek a lepontozók, de nekem 3 éves a kislányom, és mindig mindenhová vele együtt megyünk kikapcsolódni. Először szülés után 2 hónappal voltunk, strandon. Nem akartuk sosem több órára, főleg nem éjszakára másra hagyni. Bár nem is lehet, nálunk nem olyanok a nagyszülők, hogy tiszteletben tartják a kéréseinket, és türelmük sincs a gyerekhez.
De nem vagyunk egyformák. Van, akit pont az kapcsol ki, hogy gyerek nélkül megy programra, én viszont csak idegeskednék, meg hiányozna is. Úgyhogy szerintem most hiába írja valaki hogy 6 hónaposan vagy 6 évesen volt először ilyen, mások az igényeink. Viszont amíg van egy kis ellenérzésed is ezzel kapcsolatban, inkább várj még vele, nem kell nagyszülői nyomásra belemenni.
Napközben 1-2 órára hagytam már őket másra kb 6hós koruk után.
Viszont az első rendes kikapcsolódásunk akkor volt, mikor a nagy 4.5 a kicsi pedig 2 éves volt már.
5re mentünk céges vacsira, de 9kor már telefonált anya, hogy mind a 2 sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!