Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor voltatok először kikapcs...

Mikor voltatok először kikapcsolódni szülés után?

Figyelt kérdés

11 hónapos a babám. Sajnos terhességem 6. hónapjátol agynyugalom volt kötelező. Tehát azóta nem voltunk egy bálban, vacsorán, moziban vagy csak egy esti sétan. Holnapra van megbeszélve hogy jön a mama vigyáz rá amíg mi balozunk. Bár megbeszéltük, hogy a mamának is jó legyen nem hajnalig tartó buli lesz. A helyzet az, hogy már most lelkiismeret furdalásom van, mert nagyon ragaszkodik a fiam hozzánk és tartok az éjszakai ebredesetol, hogy nem mi leszünk itt és sírás lesz a vége. Néha vigyázott már rá más egy egy órát de így este sose és aludni se aludt még senkivel

rajtam vagy az apján kívül. Velem van a baj? Valahogy nem is érdekel ez a bal, a férjem akar menni.

júl. 19. 21:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kb egy évesen hagytuk először mamával, de sokszor mentünk át és hagytuk őket játszani így megszokta őket. Előbb nem volt el egyedül a kishölgy a mamáékkal.
júl. 19. 22:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Gyerek nélkül mikor 1,5 éves volt
júl. 19. 23:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit van a mamával úgy általában? Hányszor látja? Milyen a viszonyuk?
júl. 20. 04:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Mamával jó a viszony, heti 3-4 alkalommal találkoznak. Általában anyukám vigyáz rá ha valahova mennem kell. El van vele, ha én is vagy az apja itthon vagyok akkor senkivel nincs el azaz igazság. Nem sír vagy ilyesmi csak jön hozzánk mindig.
júl. 20. 07:35
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

Jöhetnek a lepontozók, de nekem 3 éves a kislányom, és mindig mindenhová vele együtt megyünk kikapcsolódni. Először szülés után 2 hónappal voltunk, strandon. Nem akartuk sosem több órára, főleg nem éjszakára másra hagyni. Bár nem is lehet, nálunk nem olyanok a nagyszülők, hogy tiszteletben tartják a kéréseinket, és türelmük sincs a gyerekhez.

De nem vagyunk egyformák. Van, akit pont az kapcsol ki, hogy gyerek nélkül megy programra, én viszont csak idegeskednék, meg hiányozna is. Úgyhogy szerintem most hiába írja valaki hogy 6 hónaposan vagy 6 évesen volt először ilyen, mások az igényeink. Viszont amíg van egy kis ellenérzésed is ezzel kapcsolatban, inkább várj még vele, nem kell nagyszülői nyomásra belemenni.

júl. 20. 07:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Napközben 1-2 órára hagytam már őket másra kb 6hós koruk után.

Viszont az első rendes kikapcsolódásunk akkor volt, mikor a nagy 4.5 a kicsi pedig 2 éves volt már.

5re mentünk céges vacsira, de 9kor már telefonált anya, hogy mind a 2 sír.

júl. 20. 07:54
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Ha sosem volt próba, úgy nem vállalnám be. Előbb ki kellene egy este próbálni, nagymama el tudja-e altatni. Ne a bálból kelljen hazaszaladni.
júl. 20. 11:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is egy leválási folyamat. Ahogy először aggódsz akkor is, ha csak egy órára bízod másra, úgy aggódsz akkor is, ha egy esti rutinra, altatásra, majd akkor is fogsz, ha a bölcsiben/oviban hagyod, vagy ha már kisbarátokkal bandázni, barátnál alszik stb. Szóval na. Ez ilyen. És igen, ennek része az, hogy ezersze megkérdőjelezed, hogy biztos megéri-e, de az a helyzet, hogy előbb-utóbb le kell válni... vagy legalábbis meg kell kezdeni. Nekem az segített, hogy ott van a telefonom. Ha bármi baj van, úgyis szólnak, akkor meg mit agyaljak? :) Illetve megkértem anyukámat, hogy jelezzen, hogy vacsi pipa, sikerült elaltatni, ennyi. Onnantól kezdve nagy gond nem lehet. Ha mégis, akkor meg megyünk haza. Próbáld ne túl aggódni, a mádodik, harmadik alkalom már jobb lesz. :)
júl. 20. 14:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Végülis az lett a vége, hogy anyu délután átjött már játszani vele, elmegyünk a bálba. Ahogy elnézem hamar lesz alvás a kis srácnak :D
júl. 20. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!