Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Őszintén! Nem irigyke...

Anyukák! Őszintén! Nem irigykedtek azokra az anyukákra, akik csinosak maradtak szülés után is?

Figyelt kérdés

Akik felszedtek egy kis felesleget, azokhoz szól inkább a kérdésem.

Csak őszintén.

aug. 8. 13:56
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen, irigykedek! Azt mondom ilyenkor magamban, hogy ha nekik sikerült nekem is fog 😊.

A csinos anyukák a példa, hogy így is lehet kinézni szülés után.

Első gyerek után, szépen visszatértem a 60 kilómhoz (175cm vagyok), aztán volt egy halva szülésem 😔😪, nem ügyeltem magamra és maradtak a kilók. Így estem már teherbe a plusz kilókkal a 3ik babámmal. Másfél éve szültem, azóta csak 6kg sikerült leadni, még egy tizest kellene.

aug. 8. 14:32
 22/46 anonim ***** válasza:
61%
Elhanyagolt hp lehetsz kérdező, hogy itt, egy anonim fórumon állsz bele anyukákba :DD Szánalom Level1000
aug. 8. 14:33
 23/46 anonim ***** válasza:
72%
20, az én férjem már 28 éve a férjem, te jó eséllyel el se fogsz eddig jutni :)
aug. 8. 14:34
 24/46 A kérdező kommentje:
23. Ja akkor már nem lehetsz mai csirke, értem miért vagy ilyen flegma :D
aug. 8. 14:37
 25/46 A kérdező kommentje:
Amúgy is már ennyi idősen mit irigykednél, változókor meg ilyesmi amivel lehet foglalkozni inkàbb 😂
aug. 8. 14:42
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
47 vagyok. Te meg huszonévesen vagy dagi 😂
aug. 8. 14:43
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Ne irígykedjetek, lehet a vékony anyuka full depis, és fél éve nem evett, nem aludt.

En szülés után fél évvel kb 25 kilót adtam le emiatt alig 2 hónap alatt. 13at híztam terhesség alatt.

aug. 8. 14:45
 28/46 anonim ***** válasza:
92%
Azokra nem irigykedsz, akik okosak, kedvesek és udvariasak? Kellene :D
aug. 8. 14:47
 29/46 A kérdező kommentje:
26-os. Huh, most nagyon beszóltál. Hogy állsz a ráncokkal?
aug. 8. 14:48
 30/46 anonim ***** válasza:
88%

Rajtam nincs felesleg, szülés előtt is 70 kg voltam, két éve szültem, és most is 70 kg vagyok.

Nem irigykedek azokra akik vékonyak lettek szülés után.

Nem vagyok kövér, magas is vagyok ehhez a sulyhoz, nem vagyok méter ötvenes 70 kilós pingvin 🤣

aug. 8. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!