Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Őszintén! Nem irigyke...

Anyukák! Őszintén! Nem irigykedtek azokra az anyukákra, akik csinosak maradtak szülés után is?

Figyelt kérdés

Akik felszedtek egy kis felesleget, azokhoz szól inkább a kérdésem.

Csak őszintén.

aug. 8. 13:56
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne szólhattam volna hozzá?? A nem irigykedem nem válasz a kérdésedre? Akkor írtad volna bele, hogy csak azokat várod, akik azok...
aug. 8. 14:12
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam irigykedni. Pontosan látom a nálam dekoratívabb nőkön, hogy hol tettek bele több munkát, mint én, és megbeszélem magammal, hogy én miért is nem teszek bele annyit.
aug. 8. 14:12
 13/46 anonim ***** válasza:
62%
12, ezt a kérdező nem akarja megérteni... Igazolást keres magának, ez nem kérdés, csak önsajnálat. Pont ezért nem fog lefogyni soha.
aug. 8. 14:14
 14/46 A kérdező kommentje:

11-es. Nos, nagy kettő, hogy irigykedsz-e vagy nem érdekel mások hogy néznek ki.

Ha nem érdekel mások hogy néznek ki, akkor miért érezni a válaszaidban az ingerültséget?

“Emeld a segged” stb.

Szerintem nem írtam semmi provokálót.

aug. 8. 14:15
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Én ebből nem csinálok titkot, mondom, hogy utállak, mert jól nézel ki :D

Szülések után jól néztem ki. Kb 2 körül volt mindkét gyerekem, amikor elfeledkeztem magamról, de tudtam ez átmeneti, és össze fogom magam szedni,nem az elhanyagoltság jellemző rám. De ilyen szülés előtt is volt, hogy feljöttek a kilók mondjuk fél év alatt. Most is egy kicsi.

Rám azért néznek nagyon csúnyán, mert szerencsés vagyok, viszonylag nagy mellekkel, két gyerek szoptatása után nem b@szott ki velem a gravitáció, pont olyan, mint 20 évesen.

Az a fajta tekintet zavaró amiket kapok.

aug. 8. 14:18
 16/46 A kérdező kommentje:
15. Na szuper, végre egy igazi őszinte válasz. Szerintem sokan vagyunk így ezzel csajok, csak túl büszkék vagyunk bevallani magunknak
aug. 8. 14:20
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
14, világosan leírtam kétszer, hogy nem irigykedek, erre belém álltál. Nyilván válaszolok, nem?
aug. 8. 14:25
 18/46 A kérdező kommentje:
Tehát nem irigykedsz, beletörődtél és maradsz 10-12kg felesleggel.
aug. 8. 14:27
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
18, nem, nem maradok, mert egy gerinctörés után három évig nulla mozgással híztam 31 kilót, ebből most van már csak 10. De te biztosan jobban tudod.
aug. 8. 14:29
 20/46 A kérdező kommentje:
Jól van kedves Flegma, nem lennék a férjed helyében :D
aug. 8. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!