Anyukák! Őszintén! Nem irigykedtek azokra az anyukákra, akik csinosak maradtak szülés után is?
Figyelt kérdés
Akik felszedtek egy kis felesleget, azokhoz szól inkább a kérdésem.
Csak őszintén.
aug. 8. 13:56
1/46 anonim válasza:
MIért irigykedjek??? Azért van rajtam felesleg, mert elhanyagoltam magam és többet ettem, mint kellett volna. Csak én tehetek róla, hogy mennyi van rajtam, senki más (jelenleg 10-12 kiló)
2/46 A kérdező kommentje:
Nem érezted még soha, hogy azért jobb lenne úgy kinézni?
aug. 8. 14:00
3/46 anonim válasza:
De, éreztem és teszek is érte. De ez nem irigység.
4/46 A kérdező kommentje:
Vagy rájuk nézve nem kelt bennetek rossz érzést?
aug. 8. 14:01
5/46 A kérdező kommentje:
Jó most ezt nehéz bevallani magunknak, hogy irigykedünk, de ha rossz érzést kelt bennünk ha rájuk nézünk, az azért már majdnem irigységnek nevezhető. Ebben nincsen semmi ciki
aug. 8. 14:03
6/46 A kérdező kommentje:
Főleg ha valaki úgy marad vékony, hogy nem is tett érte semmit…nem?
aug. 8. 14:04
7/46 anonim válasza:
Kérdező, amíg itt sajnálod magad, emeld fel a segged és mászkálj a lakásban, már tettél valamit. Bármennyire meglepő, vannak normális emberek, akiknek nem abból áll az életük, hogy evés közben azt nézik, más miért sovány. Nem, nem vagyok irigy, nem érdekel, más hogy néz ki.
8/46 anonim válasza:
Én apuka vagyok. De ültem rengeteget a homokozó szélén, és láttam, hallgattam az anyukákat. (kifejezetten sok gyerek volt, sok-sok anyukával, meg pár apuka is).
Szóval, az én tapasztalatom az, hogy irigykedtek, de mint az állat!
... és tömték magukba tovább a puffasztott kukoricát, amit a gyereknek hoztak le nasinak...
9/46 A kérdező kommentje:
7-es. Ahhoz képest hozzászóltál ehhez a kérdéshez :D
aug. 8. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!