Mostanában mennyire gyakori az, hogy valaki 16-18 évesen vállal gyereket? És az manapság mennyiregyakori, hogy valaki 30 fölött lesz nagyszülő?
Szabolcsban lakok, van már a 14 évesnek is, meg olyan is van hogy 20 évesen a 3.gyerekkel terhes.
Meg sajnos olyan is, hogy 35 évesen már a sokadik beültetése van és sikertelen, pedig mindent megtenne egy gyerekért.
21 így akartam írni"21 Ezért miért tennél így? Ha lehetett volna, már 16 évesen vállaltam volna és úgy foglalkoztam volna vele, ahogy kell egy gyerekkel. Amúgy nincsen."
Azt azért megnéztem volna hogy 16-17 évesen munka mellett még éjszakázol is egy babával. Mert gondolom nem anyádék nyakára szülted volna.
És miért? Mert én értelmes gyereket neveltem aki többre képes mint 16 évesen tönkretegye az életét, és jó pár évig az enyémet is.
Nem a nyakukra vállaltam volna. Van, aki megérik erre ilyenkor is. S tv-ben is hallottam erről és olvastam is ilyenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!