Otthonlévő anyukák, ti a férjetekkel közös, vagy külön kasszán vagytok? Ha utóbbi, a baba költségeit hogyan osztjátok el, hogy vezetitek?
Többedik alkalommal kapom meg, hogy miért költöm a férjem pénzét, máshol ez fele-fele. De nem tudom, ez a gyakorlatban hogy tud működni?
Külön mennek bevásárolni a babának minden héten, aztán a blokkokat elrakják, hónap végén egyeztetnek? Vagy nagybevásárlásnál van egy kocsi apának, egy anyának és a babának?
Közös kassza.
Már 15 éve, mióta osszejottunk.
Külön kassza. Nekünk így a legjobb.
Nem tudom de mi nem vásárolunk minden héten a babánknak. Általában ha veszünk pelenkát azt nagyobb kiszerelésben veszünk és felesbe kifizetjük. De ha csak apróság kell (fürdető vagy látok egy cuki rucit) megveszem én. Bevásárlás úgy zajlik hogy egyik héten én fizetek a boltba másik héten a férjem. Ennyire egyszerű.
Tankolásra szoktam pénzt adni én is. Ennyi :D
Közös kassza. Házasok vagyunk, ha esetleg elválnánk, akkor mindent felezni kellene, szóval nincs értelme most számolgatni. Egy számla van, már házasság előtt is odament mindkettőnk fizetése. Ha valamelyikük szeretne magának valami drágább dolgot, akkor azt megbeszéljük, egyébként pedig mindenki arra költ, amire szeretne.
Nekem is nehéz elképzelni, hogy a külön kassza hogy működik tizenéves kapcsolatokban és hogy mi értelme.
Nekünk azóta egy kassza van, hogy együtt kezdtünk élni. Egy közös számlánk van azóta. A baba születése sem változtatott ezen.
Nekem az a véleményem, hogy egy családban nem lehet így élni, hogy fizesd a felét a gyerek cipőjének, ruhájának stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!