Hogyan reagálnátok, ha a férjetek elvinné a közel hat hónapos anyatejes babátokat három órára és több, mint négy óra után hozná vissza?
Az anyukájához mentek. A baba általában 2.5 óránként eszik, már néha kóstoltatunk vele, de étkezés még nincs kiváltva. Az indok az, hogy elaludt és mivel rajta aludt, így nem akarta felkelteni azzal, hogy üzenetet ír. 3,5 óra után azzal hívott fel, hogy épp megy át a boltba tápszert vagy bébiételt venni, hogy megetesse és utána akkor majd jönnek.
Ti mit tennétek?
Minek szultel neki akkor?
Valj el...jobban jártok mindketten.
#71 A fene se gondolta volna, hogy az évfolyamelsőként kitüntetéses diplomával végző, amúgy phd-s ember ennyire ostoba tud lenni a gyerekneveléshez. Ahogy azt sem, hogy semmiben nem is hallgat majd rám, mert ő mindent jobban tud.
Lehet elválunk, elég sokszor elgondolkodtam rajta az elmúlt pár hónapban, csak nem tudom amúgy nem depressziós vagyok-e és nem amiatt vagyok ennyire túlpörgős/túlaggódós, lehet, ha rendeződnek a hormonjaim, akkor megértőbben tudok majd hozzáállni. Most jelenleg ki vagyok rá borulva, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!