Hogyan reagálnátok ilyen helyzetben? Volt már veletek
hasonló?
Figyelt kérdés
3 éves gyerekemmel mentem boltba. Szerencsére nem hisztis, meg amúgy sem tudtam volna másra bízni, hogy elmehessek gyorsan bevásárolni. Kiszúrt magának egy színes fánkot, hogy neki az kell. Ismerem a saját gyerekem és nagyon nem sajnálok tőle semmit, de tudom jól hogy maximum megnyalja a mázat, aztán a kukában végzi, ezért nem vettem meg. Persze nyafogni kezdett, de nem engedtem. A boltban jött egy fiatal csaj és jó hangosan, hogy mindenki hallja, elkezdi ezt: jajj szegény kicsi lány, hát anyukád ennyire sajnálja azt a fánkot tőled, gyere majd én megveszem neked, nekem van rá pénzem...annyit fűztem hozzá, hogy magadat tömd meg vele 🤦♀️ aztán ma reggel látom a helyi anyukás csoportban, hogy kiírta a "felháborító bolti eseményt".
Nem engedném, hogy idegen vegyen kaját a gyerekemnek. És nem csak azért mert idegen ne vásárolgasson neki, én mindent megadok, ami kell, hanem az elv. Ha én mint szülő valamire nemet mondok ne jöjjön nekem egy random senki és ássa alá a tekintélyem a saját gyerekem elött.
2022. jún. 22. 08:34
2/13 anonim válasza:
Semmit. Ha valakinek eddig tart az agyi kapacitása, hogy egy anya azért nem vesz meg valami vackot a gyereknek, mert sajnálja tőle, akkor az az ő baja.
Helyben mondtam volna, hogy nem kell, köszönöm, azért nem veszem meg, mert úgysem eszi meg. A kiírást meg ignoráld, nem kell vele foglalkozni.
Tudom, hogy irritáló, de hagyd a francba.
2022. jún. 22. 08:37
3/13 anonim válasza:
😂🤦♀️ No igen.. Szeretem én is az ilyen "jóakarókat.
Jártunk már hasonlóan,csak akkor én meg azért nem vettem meg az aktuális kiszemelt dolgot, mert tejfehérje diétán volt a középső gyermekem. Az atyaúr istennek se akarta megérteni az idiótája, hogy nem azért nem veszem meg, mert nem tellik rá, hanem mert a gyerekem nem eheti meg. Én szóltam az eladónak, hogy "zaklat" a nő 😂 úgy elhúzta a csíkot mint a szél.
Én biztosan oda írnék ahhoz a kedves bejegyzéshez, hogy nem azért nem vettem meg, mert.. És qrvára illene előtte megkérdezni az embert, hogy tud e valamiben segíteni, vagy esetleg a gyermek allergiás és azért nem lehet megvenni! ahelyett, hogy megszégyeníti az embert..
2022. jún. 22. 08:40
4/13 anonim válasza:
Szerintem mindegy miért nem veszi meg az ember. Ha most tényleg azért nem veszi meg, mert szegények és nem tellik rá, akkor mitől jobb, ha valaki odarohan alamizsnát adni, mint a jó tét lélek? Milyen példa ez a gyereknek? Addig bámuld párás szemmel, amit szeretnél míg valaki megsajnál és megveszi neked? Nem hiszem, hogy ezzel bármi jót tennénk.
2022. jún. 22. 08:43
5/13 anonim válasza:
nagyon okos a csaj, jézusom... és ha cukorbeteg a gyereked, vagy gluténérzékeny, és azért nem veszed meg neki?? mi köze hozzá? a saját háza táján söprögessen.
2022. jún. 22. 09:09
6/13 anonim válasza:
Linkeld a babás csoportot és lesz jelentkező, aki lekapja a körméről a csajt.
2022. jún. 22. 09:28
7/13 anonim válasza:
Egy okkal több, hogy ne legyen benne az ember a "helyi anyukás csoportban".
2022. jún. 22. 09:32
8/13 anonim válasza:
7, pont azért vagyok benne, hogy ne a hátam mögött szidjanak, legalább tudjak róla.
Helyi városi csoportba is volt, hogy hülyék személyeskedtek gyerek képét is kirakva. Pl: amikor egy apuka biztonsági hámot használt.
2022. jún. 22. 09:35
9/13 anonim válasza:
Hú de megtépném 😅 Nem vagyok agresszív típus, de ettől kinyílt a zsebemben valami
2022. jún. 22. 09:38
10/13 anonim válasza:
Tyű baszki, úgy ment fel a pumpa bennem a sztorira! Mondd hogy a csoportba jól kiosztottad!! Vagy ha te nem akkor más remélem megtette helyetted. Amúgy megvette neki végül?? Mi lett a sztoriból?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!