Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok ilyen...

Hogyan reagálnátok ilyen helyzetben? Volt már veletek hasonló?

Figyelt kérdés
3 éves gyerekemmel mentem boltba. Szerencsére nem hisztis, meg amúgy sem tudtam volna másra bízni, hogy elmehessek gyorsan bevásárolni. Kiszúrt magának egy színes fánkot, hogy neki az kell. Ismerem a saját gyerekem és nagyon nem sajnálok tőle semmit, de tudom jól hogy maximum megnyalja a mázat, aztán a kukában végzi, ezért nem vettem meg. Persze nyafogni kezdett, de nem engedtem. A boltban jött egy fiatal csaj és jó hangosan, hogy mindenki hallja, elkezdi ezt: jajj szegény kicsi lány, hát anyukád ennyire sajnálja azt a fánkot tőled, gyere majd én megveszem neked, nekem van rá pénzem...annyit fűztem hozzá, hogy magadat tömd meg vele 🤦‍♀️ aztán ma reggel látom a helyi anyukás csoportban, hogy kiírta a "felháborító bolti eseményt".
2022. jún. 22. 08:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A boltban még a "minek ilyennek gyerek" beszólást kaptam. A poszt alatt először ugyanilyen stílusú kommentek voltak, akkor hozzászólásban leírtam a "felháborító szitut", akkor már neki mondták, hogy nem kellett volna ilyeneket csinálnia (sem a boltban, sem a csoportban) aztán az admin levette a kiírást.
2022. jún. 22. 11:11
 12/13 anonim ***** válasza:
88%
Én sosem értettem, hogy miért akar valaki így beavatkozni más gyereknevelésébe. Tök mindegy, miért nem vesz meg valaki valamit a gyereknek, nem az én dolgom, számtalan alkalommal láttam már édességért hisztiző gyerekeket, de soha eszembe nem jutott beleszólni, vagy azt mondani a gyereknek, hogy megveszek neki valamit.
2022. jún. 22. 12:01
 13/13 anonim válasza:
64%
Hát persze amíg nem tudják a teljes igazat addig jobban hisznek az "áldozatnak" és szidják az anyukát...és amint leírtad a valódi sztorit, akkor egyből a nőt kezdték szidni (remélem egy életre megtanulta hogy ne avatkozzon bele mások dolgába, remélem hogy olvasta is azokat a kommenteket..) Hogy gondolja egyáltalán hogy egy csoportba kiposztolja, ennyire magára vette úgy hogy ő volt a hibás? Csak mert megsérült az egója? Utálom az ilyeneket...Főleg, hogy első szóra sem értik hogy nem. Azóta az a nő legalább csendes üzemmódra váltott a csoportban? Gondolom azért vették le mert a nő kicsit elferdítette a sztorit és magát fényezte, hogy téged szidhassanak? ne aggódj, én hiszek a karmában és amit tett az a nő, tuti visszakapja!
2022. jún. 22. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!