Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A te 2 éves gyereked mennyit...

A te 2 éves gyereked mennyit esik?

Figyelt kérdés
Vagy mennyit esett, amikor 2 éves volt? Napi kétszer-háromszor még mindig elesik. Szeptemberben lett 2.
ma 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Konkretan ugy hogy jarasbol elesik, mert mittudomen, megbotlik, ugy kb o is napi 2-3x. De ennel joval tobb egyeb kisebb balesete van, figyelmetlensegbol es/vagy szorakozasbol. Pl belefordul az asztalba fejjel, allasbol, mert nem figyel. Felmaszik a szekre (gyerekszek) es azzal elborul. A kismotorral direkt elboul, de kozben beveri a kezet. Ilyesmik. A hajam tepem neha, hogy miket csinal es sokszor akkor se tudom elkapni, ha mellette allok😅
ma 13:00
 2/7 A kérdező kommentje:
A te gyereked mennyi idős pontosan? Igazából ez nekem fel sem tűnne,devan egy 4 éves bátyja, nála egy kezemen meg tudom számolni, hogy életében hányszor esett el.
ma 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
2 hete lett 2 eves.
ma 13:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért megnyugtató, hogy más is van így ezzel. Az én gyerekem is pont ilyen, mint ahogy te jellemezted a tiéd. :)
ma 13:12
 5/7 anonim válasza:
100%
2,5 éves múlt a kisfiam, de 2 éves kora körül naponta többször elesett. Nagyon sok hasra esés is volt úgy hogy elharapta a száját és vérzett. Mai napig is előfordul még néha, mert nem néz soha a lába elé, csak megy előre.
ma 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor. A mai napig, pedig már három éves lesz lassan. Ha új cipője van, vagy ha fáradt, akkor konkrétan esik-kel egésznap.
ma 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én gyerekem nagyon keveset esett. 11 hónaposan tanult meg járni.

Emlékszem 2,5 évesen egy táborban voltam vele egyedül, ami ilyen igazi régi szocreál úttörőtábor volt, nem igazán fordítottak figyelmet a felújítására. Elég vacak utak kötötték össze a házakat, a gyökerek felnyomták a burkolatot. Igzultam hogy mi lesz, de semmi. Akkor már voltunk kirándulni is vele, amíg a lábán ment (amikor elfáradt, ment a hordozóba), szintén nem esett.

Konkrétan most 5 évesen többet esik itthon, mert rohan zokniban és megcsúszik :D meg nem figyel, meg hülyéskedik.

ma 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!