Mit reagálnátok, ha folyamatosan "rossz" ajándékot adnának a gyerekeidnek ünnepekre?
Leszarnám, megmondanám mikor csodálkozik,mindenki előtt hogy én megmondtam,hogy ruha nem kell.
Amugy meg másnap fognám és kihajintanám őket. Nem szégyelli magát ilyen szarevőnek lenni? Inkább tenyleg venne egy csokit
Az én anyósom falinaptárt vett a gyereknek.
4 éves volt :D :D
A zoknit és bugyit is a turiból veszi nekik? 😳
Szét fognak szedni hogy milyen hálátlan vagy de én megértelek
Most kaptunk egy csomó műanyag, használt limlomot az ócskapiacról.
Inkább sose költenek minthigy ide oda pakolgassam a sok minősíthetetlen kacatot.
Mi első babát várjuk.
Anyósomék mondták, hogy ők akarják megvenni neki a kiságyat. Mire ezt felajánlották, addigra a pelenkázo, a ruha szekrény meg egy komód már volt neki véve, ugyanaz az ikea gyerekbútor sorozat, fehér színű. A kiságyat is ebből akartuk venni, csak az épp nem volt akkor egyik áruházban sem.
39.000 Ft. Anyósom mondta hogy hu az nekik sok.
Mondtuk nekik h jó, akkor találjon ki mást, vagy amennyit gondol, adjon bele az ágyba, mindegy.
Erre nem mondott semmit.
Majd rövid idő múlva közölte h vettek egy ágyat, mert ő csak így akarja na.
Egy használt, tölgy színű, nem túl jó állapotú kombi ágyat, ami nem fér be már a szobába.
Mit kezdjek vele??? Be nem rakom a szép fehér szobába azt a rondaságot az biztos.
Az én gyerekem kapott egy nem műkodő, alapból elemmel működő robotporszívót. Nem játék porszívót, hanem ilyen elemes utánzatát egy normálisnak.
Bölcsis.
Ezeket a dolgokat mindig érdemes tisztázni már akkor, amikor a gyerek megszületik. Annak tényleg semmi értelme, ha olyanra költ egy forintot is, ami végül nem lesz hordva bármi miatt is. Nem beszélve arról, hogy ez nyilván neked is plusz meló utána ide oda rakosgatni a halomban álló ruhákat. Ültesd le, mondd el neki, hogy rengeteg ruhája van a gyermekednek, nincs szükség többre, így is folyik ki a szekrényből, ha mindenáron szeretne valamit venni, akkor közösen beszéljétek meg, hogy mire lenne szükség. Én őszintén szólva előre ezt már kijelentettem a környezetemben, tudván, hogy úgyis lesz olyan, aki venni akar, előre megmutattam, hogy mi az, ami jó lehet és mi az, amiből nem kérünk, de a legjobban amúgy utalványnak örülök, mert akkor az aktualitásoknak megfelelően tudok vásárolni.
Őszintén szólva én sem értem, hogy egyesek miért ragaszkodnak ahhoz, hogy össze vissza vegyenek minden szir sz@rt, ez nem a szándék a fontos kategória, mert amögött nem tudom miféle szándék van, ha azt sem nézem meg, hogy milyen méret kerül a kosaramba, csak leveszem vaktában a polcról, azt kisül, hogy hónapok, vagy évek óta nem is jó. Őszinte leszek, ez nálam nem jó szándék, hanem kifejezetten a lesz@rom kategória. Azon senki nem sértődhet meg, ha beállít valamivel, ami nem jó/van már olyanja/nincs rá szükség.
Jézusom, de szerencsés vagyok 😂
Az én anyósom mindig megkérdezi mit vegyen, még nekünk is. Ha nincs szükség semmire, akkor meg legfeljebb azon erősködik, hogy ad pénzt.
Biztos megkérdezném tőle a helyedben, hogy min csodálkozik, mikor már milliószor megmondtad neki, hogy nem fognak örülni az ajándékanak a gyerekek. Egy idő után engem is idegesítene, megértelek. (Számomra már az is idegesítő, mikor a férjemmel eljátszák a huza-vonát a pénz körül: tedd el... de nem.... de... de én akarom... stb... Nem mintha nem tudnánk, hogy mi lesz a sztori vége. Mindig ugyanaz a forgatókönyv. De ez legyen a legnagyobb bajom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!