Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha anyám...

Mit tegyek, hogyha anyám kiszabadult, élvezi az életet, én meg itthon maradtam két szerencsétlennel és folyamatosan sz...k miatta, mert egy lusta, trógerhez ment hozzá?

Figyelt kérdés

Anyám 17 évig eg, csicska volt. Mindent megcsinált apám helyett, folyamatosan csak nekünk élt. Azelőtt odaadta a fizetését az anyjának, nem volt élete. Hozzáment apámhoz, így se volt élete. Megszült minket, így se volt élete. Most nyárra átkérte magát Balatonhoz közeli munkahelyre, hogy a nyarat ott töltse. Kiszabadult, neki minden happy, és a tróger, hímsoviniszta apámmal, meg a szintén tróger 14 éves öcsémmel itthon maradtam. Ha nem takarítanák, ott enne meg minket a kosz meg a retek. Egy darabig ment, hogy nem takarítottam, de nekik nem tűnik fel a kosz meg a retek, vígan éldegélnek benne. Nyugodtabban ülnék rá egy nyilvános wc-re, mint a sajáz wc-nkre, annyira retkes volt. A nagyját átvállaltam (wc, fürdő, konyha), de az öcsém a 2x3 méteres szobáját meg apám szobáját kínkeservesen csinálja meg. Ha belefolyik valami a hűtőbe, akkor vígan elnézik, hogy ott van. Hányinger az egész lakás.

És akkor még anyam kitalálta, hogy nem jön vissza szeptemberbe dolgozni az eredeti munkahelyére, hanem kimegy Németbe. Mert neki most van önmegvalósítási vágya 48 évesen, én meg dögöljek meg 17 évesen kettő ilyen emberrel. Mit tegyek? Már nem bírom.

2021. aug. 22. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 A kérdező kommentje:
Lehet en vagyok az érzeketlen, de amit főzött, azt egye is meg. Ha ő ilyen emberhez ment hozzá, és ilyen embernek szült 2 gyereket, akkor ne pucoljon el, mert kapuzárási pánikja van, hanem maradjon itt, és nehogy már egy 17 éves nevelje a kisfiát.
2021. aug. 22. 11:09
 2/61 anonim ***** válasza:
20%
Mit nem bírsz? Egy kis takarítást? Már nagyfiú vagy, meg tudod csinálni, ha meg külön akarsz költözni, azt is megteheted egy év múlva, kezdj el gyűjtögetni!
2021. aug. 22. 11:11
 3/61 A kérdező kommentje:
Majd ha téged vesznek hülyére meg a te szádba sz4rnak bele, remélem akkor is ilyen könnyen veszed. Elköltözni meg nem 100 000 forintból kell. 3 év van vissza a suliból.
2021. aug. 22. 11:15
 4/61 anonim ***** válasza:
39%
Kíváncsi lennék, mennyit segítettetek anyukádnak. Gondolom semmit. Azért durva, hogy egy majdnem felnőtt, anyucitól várja, hogy takarítson, mosson, főzzön rà. Nem csodálom, hogy besokallt.
2021. aug. 22. 11:15
 5/61 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy én nem csináltam semmit?

De akkor se egyedül voltam.

Nem csoda, hogy besokallt? Ő okozta magának. Nem az en dolgom a férjével meg a fiával küszködni, akinek ad az ember pénzt, hogy vegyen magának iskolára füzeteket, meg ami kell, majd inkább kondibérletre költi. Neki minden megvolt engedve, vigye akkor magával. Én nem fogok 2-3 naponta takarítani az ő mocskukat. Ha magam után kell kitakarítani a wc-t, meg letörölni a deszkát, azt mondom oké. De más után nem fogom a sz4rt takarítani, meg a hugy0t lemosni a wc deszkáról.

2021. aug. 22. 11:20
 6/61 anonim ***** válasza:
41%

Igen, te vagy önző..

Csináld okosan, menj koleszba! A "kisfiú" 14 éves, pont az a kor, mikor már bőven gyakorolnia kellene az önállóságot, nagyfiúskodást, takarítást, főzést.

Ha belegondolsz teljesen normális, hogy az egyik szülő egy darabig a másik szülőre bízza a közös gyerekeket, amíg neki dolga van. Csak a te szüleid rendetlenek. Mentsd ki magad, anyád nem öreg az önmegvalósításhoz, eddig ő volt a ti rabszolgátok(a tiéd is!), mivel apád egy idióta. Lehet neked is egy darab nehéz éved, szerintem anyukád kimegy németbe, elválik apádtól, szerez egy jó partit, újra férjhez megy, te pedig majd járhatsz kinti egyetemre, megnyílik előtted a világ:)

Próbálj erre így nézni! Én tuti elmennék koleszba, egész életemben akartam ott lakni, most már csak a nyugdíjasotthont várom majd 50 év múlva, hogy megtapasztalhassam, nekem nem engedték, az egyetem meg túl közel volt, nem nyertem felvételt..

Ha kicsit kilépsz a nyomorodból, biztosan te is látod, hogy anyád 30 évnyi rssz döntés után most végre jól dönt, ha a te helyzeted is rendeződik, örülni fogsz neki, és persze majd neked is csurran cseppen valami, mindig jó egy külföldi rokon a háznál:) Szépen leérettségizel, és ott mész ki egyetemre, hozzáköltözhetsz majd! Aztán utána öcséd is! Tudom nekünk, nagyobb tesóknak, akiknek alkalmatlanok a szülei nehéz, hogy ne legyünk a kisebb tesók pótanyja, mert sokáig elvárt szerep volt, de muszáj erőt venni és levetni a problémát, továbblépni.. az a hely már csak kb két évig az otthonod, el fogsz költözni, kolesz, egyetem, németország.. tekints erre így!

2021. aug. 22. 11:20
 7/61 anonim ***** válasza:
85%
Várj, hogy van még 3 éved?? Akkor most menj vele külföldre!
2021. aug. 22. 11:21
 8/61 anonim ***** válasza:
63%
Jól tette anyád hogy le lépet!
2021. aug. 22. 11:22
 9/61 A kérdező kommentje:

Az én csicskám max addig volt, amíg nem tudtam én is házimunkázni.

Hiába 14 éves, életképtelen. Hiába mondom neki, hogy csinálja meg, nem csinálja. Mindig én ram marad minden, ráadásul szófogadatlan. Egy olyan fiúnak hogy lehetne igenye a tisztaságra, aki a g-s zsebkendőit bedobálja az ágy mögé, mert arra lusta, hogy kidobja?

Nekem ilyen módon ne nyíljon akkor lehetőség arra, hogy külföldön tanulhassak, ha itthon még évekig még csatározások lesznek itthon. Inkább rohadjak meg Magyarországon.

Vagy vigye magával a kisfiát, akit a széltől is óvott mindig, mert apám meg en nem tudunk neki parancsolni. Mit csináljak vele, hogyha nem takarít? Keverjek le neki egyet? Ő fiú, én meg lány, ráadásul egy fejjel magasabb nálam. Ötöt keverne le.

2021. aug. 22. 11:29
 10/61 A kérdező kommentje:

"Igen, te vagy önző."

Miért? Mert nem akarok kettő idióta, igénytelen, hányadékkal egy fedél alatt lakni? Meg nem akarok más gyerekével vesződni?

"Csináld okosan, menj koleszba!"

Hát mert ez is csak úgy van, hogy bemegyek az igazgatóhoz, és koleszos leszek, amikor 15 km-re van a suli, mi? Hát csak úgy van, hogy én ott koleszos leszek.

2021. aug. 22. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!