Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha anyám...

Mit tegyek, hogyha anyám kiszabadult, élvezi az életet, én meg itthon maradtam két szerencsétlennel és folyamatosan sz...k miatta, mert egy lusta, trógerhez ment hozzá?

Figyelt kérdés

Anyám 17 évig eg, csicska volt. Mindent megcsinált apám helyett, folyamatosan csak nekünk élt. Azelőtt odaadta a fizetését az anyjának, nem volt élete. Hozzáment apámhoz, így se volt élete. Megszült minket, így se volt élete. Most nyárra átkérte magát Balatonhoz közeli munkahelyre, hogy a nyarat ott töltse. Kiszabadult, neki minden happy, és a tróger, hímsoviniszta apámmal, meg a szintén tróger 14 éves öcsémmel itthon maradtam. Ha nem takarítanák, ott enne meg minket a kosz meg a retek. Egy darabig ment, hogy nem takarítottam, de nekik nem tűnik fel a kosz meg a retek, vígan éldegélnek benne. Nyugodtabban ülnék rá egy nyilvános wc-re, mint a sajáz wc-nkre, annyira retkes volt. A nagyját átvállaltam (wc, fürdő, konyha), de az öcsém a 2x3 méteres szobáját meg apám szobáját kínkeservesen csinálja meg. Ha belefolyik valami a hűtőbe, akkor vígan elnézik, hogy ott van. Hányinger az egész lakás.

És akkor még anyam kitalálta, hogy nem jön vissza szeptemberbe dolgozni az eredeti munkahelyére, hanem kimegy Németbe. Mert neki most van önmegvalósítási vágya 48 évesen, én meg dögöljek meg 17 évesen kettő ilyen emberrel. Mit tegyek? Már nem bírom.

2021. aug. 22. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ez gáz. Nem elég, hogy egy rossz apát választott a gyerekének, de még le is lép úgy, hogy a gyereket otthagyja. Ha létezne pokol, az ilyenek is oda jutnának.
2021. aug. 22. 12:54
 42/61 anonim ***** válasza:
14%
Én nem dobnám el a gyerekem ,mint az emberek 80%a . De ha ilyen kis görcs lenne akkor 18évesen repülbe. Felnőtt gondoskodjon magáról. Itt látszik hogy a kérdező az a tipikus elkényeztetett kisgörcs aki epgárná hogy 40évesen is töröljék a seggét. Ismerek olyan lányt akinek 12évesen meghalt az anyukája onnantól kezdve ő vite a háztartást és nevelte a kistesóját ,mert az apja látástól vakulásig dolgozot. De felnőtt normálisan,saját családja van . És soha nem nyafogott egy percet sem.
2021. aug. 22. 12:55
 43/61 anonim ***** válasza:
38%
És ha apuka lépne le akkor is így állnátok hozzá? Vagy apuka mindent megtehet? Anyuka meg roha*jon meg?
2021. aug. 22. 12:56
 44/61 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem elkényeztetett. Egy 17 éves jogilag is még kiskorú. Nem kötelessége magát eltartani.

Neki elsődleges feladata tanulni. Hogy lehet úgy tanulni , ha neki kell majd mosni, főzni, takarítani, bevásárolni? Nem lesz egy szülője aki segítse, elindítsa az életben. Egy gyereket nem 15 évea koráig kell nevelni hanem 18 minimum.

Akinek ez nem tetszik, ne szüljön..

2021. aug. 22. 12:57
 45/61 anonim ***** válasza:
72%
#43 Nem, apukára is megírta mindenki, hogy hányinger.
2021. aug. 22. 12:57
 46/61 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, szerintem mondd meg az anyádnak nevezett lénynek, hogy fizessen heti 2× takarítónőt nektek és fizessen rendelt menüt. Ha nem akkor felnőtt pl védőnő, gyámhatóság segítségét kérném főleg hogy öcséd még 14 csak.

Aztán amint tudsz lépj le, és egy percig se legyen bűntudatod ha a szüleid valami legócskább szociális otthonban patkolnak el mindenféle látogatás nélkül, ez a maximum amit érdemelnek

2021. aug. 22. 13:01
 47/61 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy kérdező anyád küld haza pénzt ?
2021. aug. 22. 13:05
 48/61 anonim ***** válasza:
27%
Meg ez kamu
2021. aug. 22. 13:05
 49/61 anonim ***** válasza:
9%
Menjél koliba és ennyi.
2021. aug. 22. 13:11
 50/61 anonim ***** válasza:
97%

Takarìtana ràjuk a halàl. Ha ilyen koszosak, akkor fetrengjenek benne. Ha kertes hazban vagytom, akkor van mellèkèpület,amibe kiköltözhetsz? Ha lakàsban vagytok, akkor van valaki, akihez -nem ingyen-beköltözhetsz? Az alap, hogy 17 èvesen hazimunkàzol, de az nem, hogy mindent te csinàlsz. Költözz ki, ès menj suli mellett diàkmunkàzni.

Anyàd meg hagyjad, örülj, hogy kiszabadult.

2021. aug. 22. 15:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!