Mit tegyek, hogyha anyám kiszabadult, élvezi az életet, én meg itthon maradtam két szerencsétlennel és folyamatosan sz...k miatta, mert egy lusta, trógerhez ment hozzá?
Anyám 17 évig eg, csicska volt. Mindent megcsinált apám helyett, folyamatosan csak nekünk élt. Azelőtt odaadta a fizetését az anyjának, nem volt élete. Hozzáment apámhoz, így se volt élete. Megszült minket, így se volt élete. Most nyárra átkérte magát Balatonhoz közeli munkahelyre, hogy a nyarat ott töltse. Kiszabadult, neki minden happy, és a tróger, hímsoviniszta apámmal, meg a szintén tróger 14 éves öcsémmel itthon maradtam. Ha nem takarítanák, ott enne meg minket a kosz meg a retek. Egy darabig ment, hogy nem takarítottam, de nekik nem tűnik fel a kosz meg a retek, vígan éldegélnek benne. Nyugodtabban ülnék rá egy nyilvános wc-re, mint a sajáz wc-nkre, annyira retkes volt. A nagyját átvállaltam (wc, fürdő, konyha), de az öcsém a 2x3 méteres szobáját meg apám szobáját kínkeservesen csinálja meg. Ha belefolyik valami a hűtőbe, akkor vígan elnézik, hogy ott van. Hányinger az egész lakás.
És akkor még anyam kitalálta, hogy nem jön vissza szeptemberbe dolgozni az eredeti munkahelyére, hanem kimegy Németbe. Mert neki most van önmegvalósítási vágya 48 évesen, én meg dögöljek meg 17 évesen kettő ilyen emberrel. Mit tegyek? Már nem bírom.
Hu ahogy olvastam a valaszokat, el kezdten aggodni, hogy talan csak en vagyok az,aki megert a kerdezot? Az elso ket oldalon rendkivul undorito, idióták valaszolgattak, akik azt se tudjak mit beszélnek. Aztan a harmadik oldalt olvasa mar megnyugodtam, hogy vegre megerkeztek a normalis emberek.
Abszolut megertelek kerdezo es sajnalom, hogy ilyen helyzetben vagy. Kicsit hasonló volt az en eletem is egy idoben, legalabbis annyiban, hogy az ocsem semmit nem volt kepes csinalni, hiaba kértem. Utana takaritottam folyamatosan. Anyukam keso estig dolgozott es nem akartam rahagyni a munkát mire hazáért. Apukám meg reg nem elt velünk. Es szolni is feltem ocsemnek, mert bar fiatalabb nalam, de sokam hittek,hogy a batyam, annyival magasabb. Feltem,hogy megut, sot volt olyan is sajnos.
Nagyszüleid vannak? Vagy valaki rokon,akihez esetleg elmehetnel lakni? Mindenkeppen beszelsz anyukaddal, hogy erzel,hatha sikerul. Ha pedig nem akkor, oszinten sajnalom, hogy ennyire semmibe vesznek.
Kivanom neked a legjobbakat!!
Az anyja nem hagyta el őket, külföldön vállal munkát! Ha férfi lenne, már körbecsókolták volna a lábát.. Nem egymásra hagyja a gyerekeit, hanem a saját tulajdon apjukra! Egy beszámítható, felnőtt, életképes(gondolom dolgozik) emberre! Ezért nem lehet megkövezni! MEG könyörgöm, milyen gyerekeket?? Egy kamaszt, aki már cselekvőképes, meg egy pár hónap híján felnőttet!
Mindketten alkalmasak az önellátásra! Ki mondta a kérdezőnek, hogy anyáskodjon? Senki! Ott kellene ülnie, ellátni magát, takarítani maga után, és az apját cseszegetni az anyja helyett, hogy lássa el a tesóját és takarítson, de neeem, inkább behozná a pancsert, akiről csicskaként nyilatkozik, és azt akarja, hogy tovább csicskáskodjon neki(is)!
Igazán kibírod azt a pár hónapot, amíg betöltöd a 18at, gondolkozz a saját dolgaidon és ne takarítsál másokra, ha nem akarsz! Amit anyádtól elvársz, várd el az apádtól! Szemét alakok, kihasználják a "hülyét", ne legyél az, nem kell annak lenned. Intézd a saját dolgaidat úgy, ahogy ki tudod hozni, és nem hiszem, hogy befejezett 11 osztállyal 9.től vennének csak át, tájékozódj jobban és keress másik sulit! Ha elköltöznél is simán folytathatnád a tanulmányaidat máshol, szóval szerintem felületes voltál, vagy kamuzol.
De igen, ki kellene menni, a barátaid meglesznek neten, szerzel hozzájuk másikat és megtanulsz egy új nyelvet. 17 vagy, pont ennek van itt az ideje, még könnyen megy!
Nagyon visszataszító, ahogy anyukádról is nyilatkozol, hogy csicska volt, őt legalább lenne okod szeretni, ha már kiszolgált éveken át, nem úgy, mint a másik két családtagot! A 17 éves kérdező nem áldozat! Az egyik szülője neveli a családi otthonban a másik meg külföldre megy sok pénzt keresni a tesója nem szorul ellátásra, mert 14 éves, az apja meg azért nem, mert felnőtt!
Nem tudom mit pátyolgatjátok, tök igaza van az anyjának, hogyha nagyok a gyerekei(egyik szinte felnőtt) és kell a pénz, kimegy dolgozni, amíg a gyerekei a másik szülőjükkel vannak! Ez egy normális dolog! Arról meg mit tehet, hogy a lánya nem bírja az apját, a testvérek meg nem bírják egymást? Öcséd gondolom bírja az apádat, nem?
Most komolyan azért ne mehessen ki, mert a férje meg a két nagy gyerek nem tud megegyezni a házimunkán? Ezért áldozat az egyik? Ne röhögtessétek már ki magatokat komolyan!
Az a baj előző te nem olyan apa mellett nőttél fel mint pl én.
Az én apám a mai napig (66 év) ha anyám nem teszi elé a tökéletes hőmérsékletű ételt kanállal, sóval, kenyérrel, szalvétával, akkor nem eszik. Ha anyám 3 napig nem tenné elé, akkor 3 napig nem enne semmit. Max utána a fejére borítaná anyámnak, ha sokallná az ételt.
Na kb ilyen lehet a kérdező apja is.
Te hagynád ilyenre a gyereked?????
A kamasz gyerekemet? Simán! És de, én is olyan családban nőttem fel, ahol csak a nők csináltak mindent otthon. Nők alatt az anyát értem, meg a gyereklányt, aki én voltam, engem mindig be kellett vonni, öcsémet soha, mindig mi szolgáltuk ki a férfiakat.. Pont ezért tudom, hogy le kell lépni.
És ez még mindig csak a házimunkán vitatkozás, semmi komolyabb bajuk nincsen! Egyszerűen nemcsinálod és cseszteted az apádat, hogy csinálja meg, ennyi a megoldás!
#56 teljesen egyetértek veled!
Ugyanezt érzem.
Uratok? Anyám dolgozik napi 10 órákat míg apám fél életében munkanélküli volt, mégis elé kell tenni egy tál ételt különben nem eszik.
Nem érzed a különbséget az otthon vagyok épp és neki is megterítek meg aközött hogy egy felnőtt ember inkább nem enne egy hétig ha nem teszik elé??
Ha ne adj Isten anyukám robbanna le előbb vagy bármi ő éhenhal..de meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!