Hogyan reagálnátok, ha a fiatok a 18. szülinapján bejelentené, hogy már fél éve titokban tanulmányozza az Iszlámot, és ma elmegy a mecsetbe letenni az eskütételt, hogy muszlim lesz?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 18:17
1/16 anonim válasza:
Nem örülnék. Sajnos elfogult vagyok pedig tudom, hogy köztük is vannak normálisak de kb egy lap alá veszem őket a radikális iszlamistákkal 😔. Megpróbálnám rábeszélni, hogy ne tegye.
3/16 anonim válasza:
Ugyanannyira kiborítana, mintha azt mondaná, hogy keresztelkedni megy
4/16 anonim válasza:
Ha ő így boldog, akkor én is az vagyok.
5/16 anonim válasza:
Ateista vagyok. De az nem azt jelenti, hogy a gyerekemnek is annak kell lennie. Én csak ahhoz ragaszkodom, hogy a gyerekem maga válassza meg, miben akar hinni, ha akar egyáltalán. Nem kereszteltük meg a lányunkat, pont emiatt. Tiszteletben tartom, akárhogy dönt majd.
6/16 anonim válasza:
Akkora pofont adnék hogy a fal adná a másikat.
Ez van ha nincs semmi feladata, nyári munkája, élete a gyereknek és ráér ilyen szarokkal foglalkozni...
Tipikus unatkozó tini húzás, innentől gondoskodnék róla hogy legyen elfoglaltsága.
7/16 anonim válasza:
Kizárt hogy ez megtörténjen. Más értékrenden nevelkedett. Keresztelkedni se fog éppen ezért
8/16 anonim válasza:
Miért titokban tanulmányozza? Mint vallás foglalkoztatja vagy kér zsebpénzt repjegyre is a közelkeletre?
9/16 anonim válasza:
Olvashatna a csajokrol akik kimentek.hozzajuk es befogták őket katonanak nem engedték el őket, aztan a hazájuk meg terroristának bélyegezte őket mert átálltak masik allamhoz ugye igy nem is hozta őket haza es ki is lettek nyírva.
Szoval hajrá :D
10/16 anonim válasza:
"Mára már mindkét lány meghalt, akik tavaly léptek meg Ausztriából, hogy az Iszlám Államhoz csatlakozzanak Szíriában"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!