Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a férjetek elvinné a közel hat hónapos anyatejes babátokat három órára és több, mint négy óra után hozná vissza?

Figyelt kérdés

Az anyukájához mentek. A baba általában 2.5 óránként eszik, már néha kóstoltatunk vele, de étkezés még nincs kiváltva. Az indok az, hogy elaludt és mivel rajta aludt, így nem akarta felkelteni azzal, hogy üzenetet ír. 3,5 óra után azzal hívott fel, hogy épp megy át a boltba tápszert vagy bébiételt venni, hogy megetesse és utána akkor majd jönnek.

Ti mit tennétek?

jan. 2. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
78%

7) hát valóban skandallum egy fél éves gyereket a SAJÁT APJÁRA bízni pár órára 😱😱😱

Jézus gyere le

jan. 2. 17:00
 12/73 A kérdező kommentje:
Amúgy rábólintottam, kiszámoltuk, hogy két órát marad és jönnek vissza. Oda-vissza negyed óra + késések.
jan. 2. 17:00
 13/73 anonim ***** válasza:
90%

"úgy volt vele, hogy kóstoltattunk, akkor, hogy hazafelé az utat ne sírja végig a baba, akkor ad neki enni valamit"

Szerintem ez teljesen oké, nem látok semmi tragédiát 🤷‍♀️

Nyilván hülyén jött ki, hogy nem sikerült egyeztetnie, ki merre mikor, de ez a királydráma, amit itt pár válaszoló lever, nekem erős.

jan. 2. 17:02
 14/73 anonim ***** válasza:
80%
Nem lennék ilyen hisztériás pcsa, mert nem csak az én gyerekem. Az apjának tudnia kell ellátni ugyan úgy mint az anyjának. Nem fog éhen halni a 6 hónapos, aki nem egy újszülött. Ha meg anyatejes lehet ám le fejni, fagyasztani, és tárolva vinni utazáshoz..
jan. 2. 17:02
 15/73 anonim ***** válasza:
82%
7) gratulálunk, jár a buksisimi és az anyukatrófea, amiért 6+ hónapig egy tapodtat nem mozdultál a gyerek nélkül, de nonszensz, ahogy ezt máson számonkéred. Tudod, két szülője van, optimális esetben az apja is ugyanannyira képes életben tartani pár órán át 🙄
jan. 2. 17:04
 16/73 A kérdező kommentje:
#14 De arra, hogy 2.5 órára max 3-ra elviszik és ha kell, akkor 20 perc alatt ott vagyok én is (meg is beszéltük, hogyha gáz van szóljon és megyek) és megszoptatom, nem gondoltam, hogy kellene anyatejet vinni (amúgy nem tudok fejni, szerintem kezd elfogyni a tejem).
jan. 2. 17:06
 17/73 anonim ***** válasza:
87%
7: öö, te valami fogalmatlan kreténnek szültél, hogy nem lehetett egyedül hagyni a SAJÁT gyerekével pár órára nem-újszülött korában? 😬
jan. 2. 17:06
 18/73 anonim ***** válasza:
91%

"meg is beszéltük, hogyha gáz van szóljon és megyek"

Mi történne pár óra alatt a nagyszülőknél, amit a saját apja nem képes menedzselni?

jan. 2. 17:07
 19/73 A kérdező kommentje:
#13 Határeset, ha engem hív boltba rohanás helyett, 10 perccel később én is ott lettem volna és akkor nem az van, hogy a két kanál püre után jön egy délutáni étkezés kiváltása.
jan. 2. 17:08
 20/73 A kérdező kommentje:
#18 Éhes lesz a gyerek?
jan. 2. 17:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!