Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a férjetek elvinné a közel hat hónapos anyatejes babátokat három órára és több, mint négy óra után hozná vissza?

Figyelt kérdés

Az anyukájához mentek. A baba általában 2.5 óránként eszik, már néha kóstoltatunk vele, de étkezés még nincs kiváltva. Az indok az, hogy elaludt és mivel rajta aludt, így nem akarta felkelteni azzal, hogy üzenetet ír. 3,5 óra után azzal hívott fel, hogy épp megy át a boltba tápszert vagy bébiételt venni, hogy megetesse és utána akkor majd jönnek.

Ti mit tennétek?

jan. 2. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
81%

Ultra gáznak tartom ezt a felháborodást a részedről, és csodálkozik sok idióta momzilla, hogy az apuka nehezen kötődik a gyerekhez, mert konkrétan teljesen ki sajátítják..

A gyerek nem idegennel volt, hanem az apjával, aki megtudta oldani a helyzetet.

Összedőlt a világ? Éhen halt? Nem.

Szóval inkább nézz előbb magadba, gondolkodj el miért csinálsz a semmiről problémát, akkorát, hogy posztot írsz ki róla.

jan. 2. 17:13
 22/73 anonim ***** válasza:
92%
De ha már épp kóstoltattok vele mást is, akkor mégis mi ekkora világ tragédiája azon, hogy aznap spec kapott két kanál pürét? Miért kell ennyire görcsösen ráfeszülni?
jan. 2. 17:15
 23/73 A kérdező kommentje:

#22 kèt és fél óránként eszik. Az egyik előtt kap néhány kanál pürét.

Apuka úgy gondolta, hogy miután a baba 3.5 órája nem evett (ilyen este sem nagyon van mostanában 3 hónaposan 6 órát is aludt), akkor kényelmesen átmegy a boltba, ad neki pürét (4 - 4.5 órája nem evett a baba csak pürét), lehet 5 is, ha lassan csinálja. Kimaradt egy étkezés, ami helyett pürét kapott. (Amúgy én összevesztek vele és így 4 óra után picivel itthon voltak, de ha nem veszek össze, akkor nem tudom mikorra hozta volna haza).

jan. 2. 17:20
 24/73 anonim ***** válasza:
85%
És? Éhenhalt a gyerek? Szenvedett valami maradandó károsodást? Tápszert kapott anyatej helyett, na bumm. Ha nem akarod apukával megutáltatni a gyereket meg a gyerekre vigyázást, akkor ne hisztizzél már mint valami hülye p.csa!
jan. 2. 17:21
 25/73 anonim ***** válasza:
88%

Egy kérdésem van: történt bármi baj? Lett BÁRMI baja a gyereknek? Mert úgy jön le, hogy semmi baj nem volt igazából, csak aggódtál.

Persze, kijöhetett volna jobban is az időzítés, kommunikálhatott volna jobban is a férjed, ezeken lehetne csiszolni, DE jó kezekben volt a baba. Már nem újszülött, ha egyszer picit csúszik az etetés vagy tápszert kap, nem történik semmi.

jan. 2. 17:23
 26/73 anonim ***** válasza:
82%

Fú, sajnálom a férjed, hogy ennyire az agyadra ment a szülés. Igazából te is alhattál volna ugyanúgy ezalatt a pár óra alatt, ahelyett, hogy veszekedsz.

GYED-en otthon maradt apuka egy 7,5 hónapos mellől

jan. 2. 17:25
 27/73 anonim ***** válasza:
91%
Jézusom, ennyi hisztériát messze nem ér ez az egész. Senkinek nem lett semmi baja, egész nyugodtan lehiggadhatsz. Beszéld meg vele, hogy a jövőben koordináljon ilyenkor kicsit jobban és ennyi. Bőven túlzás ez a haldoklás a semmin.
jan. 2. 17:26
 28/73 anonim ***** válasza:
77%
Ha egész álló nap nem evett volna sem halt volna éhen, én egy pillanatig nem problémáztam volna
jan. 2. 17:27
 29/73 anonim ***** válasza:
88%

Igazán nem értem, egy FÉL ÉVES gyereknek miért kell 2 és fél óránként enni? Ez még újszülötteknél is túl gyakori lenne, hacsak nem extrém alacsony súlyú a baba, de egy hat hónaposnál igencsak túlzás.

Másrészt a gyerek "éhes lett", az apja meg adott neki enni - HOL a probléma????

jan. 2. 17:29
 30/73 anonim ***** válasza:
85%
26) ugye? El nem tudom képzelni, hogy azon hisztériázzak, ha 1-2 órát csúszik a program a gyerek saját apjával (ami alatt btw van mit ennie). Aztán csodálkozunk, hogy túl nagy a teher az anyákon, amikor sokan 2 órára nem bízzák rá a gyereket a másik szülőre hisztéria vagy beleszólás nélkül.
jan. 2. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!