Hogyan reagálnátok, ha a férjetek elvinné a közel hat hónapos anyatejes babátokat három órára és több, mint négy óra után hozná vissza?
Az anyukájához mentek. A baba általában 2.5 óránként eszik, már néha kóstoltatunk vele, de étkezés még nincs kiváltva. Az indok az, hogy elaludt és mivel rajta aludt, így nem akarta felkelteni azzal, hogy üzenetet ír. 3,5 óra után azzal hívott fel, hogy épp megy át a boltba tápszert vagy bébiételt venni, hogy megetesse és utána akkor majd jönnek.
Ti mit tennétek?
Na na na ácsi. Ez sem igaz. 🤣🤦
Refluxra van speciális tápszer (milumil Ar Optima ) ami kimondottan jó sűrű, hogy ne bukjon annyit. Tudom mert a 3.gyermekem is refluxos és rengeteget bukott , visszahányt amíg pici baba volt, és bizony jobb volt a tápszer neki mint az anyatej ami híg. És nem, minél sűrűbben eteted annál többek bukik, megint csak marhaság amit írsz.
Szóval mese habbal.
Nálunk ilyen elő sem fordulhatott volna. Kérdezés nélkül max.a pelenkáját cserélte ki. De mindig megkérdezte, hogy mit adhat neki enni, vagy elviheti-e sétálni stb.
Ennyi idősen legfeljebb fél órára hagytam vele, amíg a boltba elmentem. Eszébe nem jutott volna ilyen, hogy elvigye. Ezen én nagyon kiakadtam volna. És nem azért mert hosszabbra nyúlt a program, vagy ne lenne joga neki is a gyerekhez, hanem mert nem volt megbeszélve.
Mondjuk az, hogy nem hozza vissza a megbeszélt időben, aztán telefonon sem elérhető, nekem is egy kicsit fölnyomná a vérnyomásomat.
Így azért már árnyaltabban látom a helyzetet. A férjed is tett azért, hogy jó idegesen fogadd őt, mikor hazaérnek.
Ez már válóok!4!!!4 😱😱
Hogy is ne kötődjön az a gyerek az anyján kívül máshoz... ¯\_(ツ)_/¯
Én örülnék, sok apuka a sarki parkba nem vinné el a babát.
Újszülött vagy 2-3 hónapos baba mellett nem örülnék ennyire, hogy bezavar a szoptatásba, de egy fél éves baba már nem lesz cumizavaros 1 adag tápszer miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!