Hogy vegyem rá a férjemet a 4. Babára?
Nos van 3 fiunk, igen szeretnék egy lányt is! Igen birom fizikailag és lelkileg is. 33 éves vagyok, vki ilyenkor szüli az elsőt uh úgy gondolom nem vagyok idős sem hozzá. De férjemnek így jó. Házunk meg van hozza, anyagi hátterünk meg van hozzá, de nem lelkesedik a 4. Babáért. A 4. Biztosan lány lenne mert lombikkal csinálnák külföldön. Légyszi csak értelmes hozzászolast írj ami nem bunkó mert nem vagyunk egyformák.
Férjem mindent elért amit szeretett volna, én viszont nem. Mimdig is egy kislányra vágytam. Úgy érzem 3 fiúval nem tudok kiteljesedni hiába szeretem őket.
Uhh ezek a gonosz megjegyzesek bocsesz de lepörögnek... tényleg tudom higy semmi bereges nincsen ebben...
Az értelmes hozzászolasokra valaszolva, beteg embriot nem ültetnek be. Letesztelik őket minden kromoszomabetegsegre.
Az anya lanya kapcsolatrol... az én anyukam sosem fésülte még a hajamat sem. Pl amikor megjött a menstruáciom akkor sem segitett. Amikor elvesztettem a szüzessegemet rá 1 évre azt mondta h megver ha lemerek feküdni vkivel. Azt tudom magamrol hogy én nem ilyen anya vagyok....ilyenekre gondoltam. Semmi elvarasom nincsen hogy balerina legyen stb....
A masik hogy 18 eves koromtol kezdve 27 eves koromig dolgoztam. Vegig dolgoztam az egyetemet plusz kiválo ösztondijat kaptam amiből én fitettem a kollegiumot uh nem vagyok munkakerülo. És igen a csedem 500 ezer ft volt ha erdekel mind3 gyerek utan
"Vegig dolgoztam az egyetemet plusz kiválo ösztondijat"
Diplomás létedre nagyon trehány és igénytelen, ahogyan írsz. Mire kaptál diplomát? Ellésre? Mert a szinted kb. itt van.
Nem nagy szám az az 500 ezer, nyugi. Inkább költenéd a fiaidra a pénzeteket. Nekem van 1 lányom meg 1 fiam, szóval alapvetően nem tudom mit érzel, viszont mikor másodjára terhes lettem, pont nem érdekelt volna, ha két lányom lesz. Talán ezért adot a sors kisfiút is, mert rohadtul nem érdekel a gyerekeim neme. Valószínűleg lesznek majd házasok a gyerekeid és ott, ha kifogsz egy jó menyecskét, őt is kezelheted félig-meddig a lányodnak (bár tudom nem ugyanaz) plusz az is lehet, hogy csak lány unokáid lesznek, így nagymamaként is teljes mértékben kiélheted majd a kislányok utáni vágyaidat.
Igazából ezzel csak tényleg azt éred el, hogy a fiaidat háttérbe szorítod, vagy egyáltalán nem is lesztek jóba a lányoddal…
Ezt a hatalmas hülyeséget,hogy minden nő kislányt szeretne!
És mi van ha a lányod sikítva szalad el ha a hajához szeretnél érni?És minden bizbazt kiszed belöle?
Anyám is ilyen,én már 7-8 évesen is fiús lány voltam,és rengeteget(napi szinten) veszekedtünk, mert nem voltam hajlandó felvenni az undorító fodros színes csinibaba cuccokat amit vett(főleg hogy még ízléstelenül is párosította volna őket).Kb 6.-7. osztályra, már belefáradt és hordhattam fiú köpenyt,meg fiú inget.De a mai napig(47 éves leszek) nem fogadja el,hogy fiús vagyok, és veszi a legundorítóbb nyanyás kabátokat,felsőket,pedig sosem fordult elő,hogy bármit is hordtam volna azok közül.
Csak ő még mindig keresi azt az ideális lányát, akit kapni akart.De az hogy ÉN milyen vagyon, mi érdekel, mikor mit érzek, mi lenne a hobbim,na ezek sosem érdekelték.És már többször elhangzott a szájából, hogy mi(tesómmal) tettük tönkre az életét, mert mi vagyunk a rossz gyerekek,hogy nem hallgatunk rá,és nem úgy viselkedünk ahogy az elvárt.
Jah, és csak egy apró szösszenet.Mikor kb 8 éves voltam,azzal fenyegetett meg ha nem úgy viselkedek ahogy mondja, hogy ő öngyilkos lesz, és minden éjjel visszajön, és lehúzza a takarót rólam, és húzgálni/rágni fogja a lábam.40 éves koromig aludtam lámpafénynél,akkor is ha valaki volt velem, annyira rettegtem a szellemektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!