Hogy vegyem rá a férjemet a 4. Babára?
Nos van 3 fiunk, igen szeretnék egy lányt is! Igen birom fizikailag és lelkileg is. 33 éves vagyok, vki ilyenkor szüli az elsőt uh úgy gondolom nem vagyok idős sem hozzá. De férjemnek így jó. Házunk meg van hozza, anyagi hátterünk meg van hozzá, de nem lelkesedik a 4. Babáért. A 4. Biztosan lány lenne mert lombikkal csinálnák külföldön. Légyszi csak értelmes hozzászolast írj ami nem bunkó mert nem vagyunk egyformák.
Férjem mindent elért amit szeretett volna, én viszont nem. Mimdig is egy kislányra vágytam. Úgy érzem 3 fiúval nem tudok kiteljesedni hiába szeretem őket.
Ne haragudj meg, hogy ezt írom, hiszen semmi közöm hozzá, de te nem vagy normális! Örülj, hogy van három egészséges gyereked; beteges dolog ennyire rápörögni a kérdésre.
Amúgy a kérdésedre válaszolva: sehogy nem tudod rávenni. Ha nem akar, akkor nem akar. Te pedig eldöntheted, hogy a házasságod, a családod a fontosabb, vagy pedig egy elképzelt kislány. Az emberek már tényleg nem tudják, mit csináljanak jó dolgukban. Lehet lepontozni.
Amúgy tök érdekes, én valamilyen szinten pont az ellentéted vagyok. Bár csak egy fiam van, de ha három gyerekem lenne, és istenbizony mindhármat fiúnak szeretném. Alapvetően sosem vágytam lányra, viszont ha mégis lányom született volna, akkor ugyanúgy szerettem volna, és nem éreztem volna tragédiának, hogy nem fiú.
“ Arra jöttünk rá együtt hogy anyukám nem élte meg úgy igazán az anya lánya kapcsolatot. És én meg szeretném ezt megélni.”
Ez semmivel sem jobb mint amikor anyuci balerina akart lenni vagy apuci focista és rányomja a gyerekére a be nem teljesült vágyait. Vagy amikor valaki testvért szül a meglévő gyerekének. Már egy alapvető elvárással indul, amit be kell teljesítenie. Ám mi van ha nem fogja?
" A 4. Biztosan lány lenne mert lombikkal csinálnák külföldön. "
Aha. Az ugye meg van, hogy a lombik nem azt jelenti, hogy beteszik a kész gyereket, neked meg csak meg kell szülni oszt' annyi? Amellett, hogy több milliós tétel, nem árt tudni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy megfogan -a családban jelenleg az 6. körre készülnek, tehet 5!!!! sikertelen kísérletük volt eddig.
És ha lesz egy lányod, aki fiús lesz, a lányokat fogja szeretni, csak a nevében és legfeljebb a biológiai nemében lesz lány? Akkor mit fogsz szólni? Kiteljesedik így vajon az anya-lánya viszony, amire úgy vágysz?
Arra gondolj, micsoda elvárást teszel ezzel a még meg sem fogant gyerekedre. Nagyon nem fair tőle elvárni, hogy a ti elrontott kapcsolatotokat ő hozza rendbe, ő pótolja.
A másik, hogy a gyerek neme az apa spermáján múlik; van, aki csak fiút képes nemzeni, és ezen a genderszelektív lombik se segít. Ezt ki lehet előre vizsgáltatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!