Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a férjemet a...

Hogy vegyem rá a férjemet a 4. Babára?

Figyelt kérdés

Nos van 3 fiunk, igen szeretnék egy lányt is! Igen birom fizikailag és lelkileg is. 33 éves vagyok, vki ilyenkor szüli az elsőt uh úgy gondolom nem vagyok idős sem hozzá. De férjemnek így jó. Házunk meg van hozza, anyagi hátterünk meg van hozzá, de nem lelkesedik a 4. Babáért. A 4. Biztosan lány lenne mert lombikkal csinálnák külföldön. Légyszi csak értelmes hozzászolast írj ami nem bunkó mert nem vagyunk egyformák.

Férjem mindent elért amit szeretett volna, én viszont nem. Mimdig is egy kislányra vágytam. Úgy érzem 3 fiúval nem tudok kiteljesedni hiába szeretem őket.

2023. aug. 10. 21:07
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Több klinika is van! Cipruson nagyon sok van, ukrajnaban is van Ungváron! Kb 2 millio ft. Erre persze rájön az utazás és egyéb költségek. És persze ha elsőre nem sikerül! Meg fogom keresni! Amugy garantálják mivel letesztelik a beültetett embriót. Igazábol a biologus Mo-n is tudja mi az embrió neme csak ugye itthon ez illefális, kiceteles esetek vannak pl ha a ff embrio beteg mindig
2023. aug. 10. 21:53
 12/50 A kérdező kommentje:
Hát jórészt ugye oviban lesz szeptembertöl a 2 nagy, kicsivel vagyok itthon. 1 gyerekkel ilyenkor már 100x könnyebb. Szerintem 2 is könnyebb mint 1 mert a 2 nagy együtt játszik. A kicsi meg mozizik, nézi őket;D
2023. aug. 10. 21:55
 13/50 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az egyik ez ciprusi. Az ukránt elő kell bányásznom

2023. aug. 10. 21:58
 14/50 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem válts pszichológust, mert ha erre ő azt mondja, hogy ez normális, akkor vissza adhatja a diplomáját. Nem avval van a baj, hogy vágysz kislányra, hanem hogy hogyan. Ha vki ennyire ragaszkodik vmihez, hogy képes milliókat bele ölni, ott azért van baj a fejben.
2023. aug. 10. 22:01
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a férjed azt látja hogy ha lenne eg lányod akkor azt sokkal jobban szeretnéd mint a fiúkat.
2023. aug. 10. 22:06
 16/50 A kérdező kommentje:
Meglepődnél de a facebook csoportban 4000 nö van akik így jutnak hozzá a vágyott nemhez. Es több emberrel is kapcsolatban vagyok aki Mo-rol megy ki. A módszer itthon nem elterjedt de pont emiatt mert nem mernek róla beszélni. Amerikában ez már tök elfogadott. És nem hiszem h mindenkinek vmi baja van....
2023. aug. 10. 22:07
 17/50 anonim ***** válasza:
80%
Nem azt mondtam hogy elítélem csak azt hogy ha ennyire nagyon rárugoztál lehet nem jó döntés. Gondolj a férjedre a fiaidra is.
2023. aug. 10. 22:10
 18/50 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem a 3 fiut, nálunk ez egy előzetes lefektetett szabály volt h nem kivételezünk egyikkel sem, próbáljuk ugyanúgy nevelni őket. Egyszerűen nem tudom így megélni az igazi anyaságot. Félretettem már tinédzserként a lányos játékaimat stb. Sosem gondoltam h 3 fiunk lesz mert nem tartom magam fius anyukának. Ennek ellenére próbalok mindent megtenni h ők boldogok legyenek. Vasutállomásokra járunk mert szeretik a vonatokat stb. Gondolhatod 3 gyerekkel elmenni keletihez.
2023. aug. 10. 22:11
 19/50 A kérdező kommentje:
Ez most csak azért tűnik rárugózásnak mert neked új. Én pedig már mindennek utánanéztem alaposan. Másképp nem lehet csak megtanulni az információkat.
2023. aug. 10. 22:13
 20/50 anonim ***** válasza:
32%

Én teljesen meg tudlak érteni.

Nem tudom mi lenne velem, ha nem kislányom lenne.

Nagyon nehéz baba, ha hermafrodita lenne se vállalnék mégegyet.

Ha ennek tetejébe még fiú is lenne, hát nekem is kellene pszichológushoz járnom az biztos.

Persze tilos vágyni a mai világban adott nemű gyermekre, mert biztos elmebeteg akkor az ember. Mintha régen ez nem lett volna 100%-ig normális vágy..

De sajnos ha a férjed nem akar 4. gyereket, ami 100%-osan érthető, akkor nincs mit tenni.

Senkire nem lehet rákényszeríteni, hogy vállaljon gyereket.

Ha a férjem rám akarná erőszakolni h legyen mégegy gyerekünk, nem lenne jó vége.

Gondolom nem akar több terhet, nem akar ennél is kevesebbet aludni, kevesebbet pihenni, nem akar még többet spórolni, még több dologról lemondani, még több dolgot elengedni az életében, még többet dolgozni, még kevesebbet szexelni.

2 gyereknél már bekövetkezik, hogy egy szülőnek vége az önálló életének és kizárólag minden a gyerekekről szól és körülöttük forog minden, 3. gyereknél kitolódik még jobban ez az idő.

Nem gondolom h be kellene vállalnia 4. gyereket akit egyáltalán nem is akar, hogy legyen egy kislány, akit egyáltalán nem is akar.

Belegondolni is rossz.

Neked kell a pszichológussal dolgozni az elengedésen, elgyászolni a meg nem született kislányodat és feldolgozni, hogy fiaid vannak és megtanulni velük elégedettnek lenni.

2023. aug. 10. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!