Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a férjemet a...

Hogy vegyem rá a férjemet a 4. Babára?

Figyelt kérdés

Nos van 3 fiunk, igen szeretnék egy lányt is! Igen birom fizikailag és lelkileg is. 33 éves vagyok, vki ilyenkor szüli az elsőt uh úgy gondolom nem vagyok idős sem hozzá. De férjemnek így jó. Házunk meg van hozza, anyagi hátterünk meg van hozzá, de nem lelkesedik a 4. Babáért. A 4. Biztosan lány lenne mert lombikkal csinálnák külföldön. Légyszi csak értelmes hozzászolast írj ami nem bunkó mert nem vagyunk egyformák.

Férjem mindent elért amit szeretett volna, én viszont nem. Mimdig is egy kislányra vágytam. Úgy érzem 3 fiúval nem tudok kiteljesedni hiába szeretem őket.

2023. aug. 10. 21:07
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
33%

25, abban egyetértek,hogy ez az egész dolog abszurd, és nem tartom én sem egeszségesnek,de az,hogy 33 evesen 3 gyereke van simán lehet munkatapasztalata, és 4 gyerekkel is lehet dolgozni,

pl nekem is 3 van és 33 vagyok 15 éves korom óta dolgozom,20 éves koromig diákmunkát,utána főiskola mellett is már,a gyerekek miatt 1,5 évet majd 2 évet, és most 2 évet hagytam/hagyok ki a munkából tehát a 7,5 évet dolgoztam rendesen, szóval ezt megcáfolnám.

Ettől függetlenül szerintem a kérdezőnek kell dolgozni a magán nem is kicsit, mert ez nem egészséges senkinek

2023. aug. 11. 08:50
 32/50 anonim ***** válasza:
71%
Ha a férj olvasná a kérdésedet, nemhogy megerősítést nyerne benne mégjobban, hogy veled még egy gyereket biztosan nem vállal, hanem másnap már a bíróságon lenne.
2023. aug. 11. 09:07
 33/50 anonim ***** válasza:
95%
Azt értem, hogy Te nagyon akarod. De mi van a férjed érzéseivel, abszolút nem számítanak?
2023. aug. 11. 09:09
 34/50 anonim ***** válasza:
90%
És ha lesz lányod, a fiaid abban a tudatban nőnek fel, hogy ők csak járulékos veszteség, mert neked a lány a mindened?
2023. aug. 11. 09:22
 35/50 anonim ***** válasza:
96%
Én is azt gondolom,mint amit itt feljebb írtak,hogy valamiért van egy idealizált képed az anya-lánya kapcsolatról. De mi van,akkor ha teljesen más lesz? Simán lehet,hogy olyan szinten apás lány lesz,hogy csak az apját szeretné majd. Akkor mit csinálsz? Vagy ha teljesen megromlik a kapcsolat a tinikorszak közepén? Mert bizony ez bekövetkezhet.
2023. aug. 11. 10:02
 36/50 anonim ***** válasza:
95%
35: tuti apás kiscsaj lenne. Meglehet, hogy egyik álombeli "elvárását" sem teljesítené, teljesen más lenne a csaj, mint az elképzelés. Ilyenkor szinte mindig ez történik. Eleve azért, mert szegény elvárásokkal indul. És még sztesszforrás is lenne számára, ha nem tudná meglépni.
2023. aug. 11. 10:24
 37/50 anonim ***** válasza:
59%
Atyaég… és az is lehet, hogy ez természetellenes lombikos eljárás beteg gyereket eredményezne… és akkor lenne egy beteg kislányod. Megérte, mi?
2023. aug. 11. 10:38
 38/50 anonim ***** válasza:
91%

Az is lehet, hogy nem véletlenül fiaid vannak. Talán a lányokkal gond lenne.

Egy kolléganőm hordozta magában a mutáns gént, ami miatt a lánya Rett-szindrómával született. Illetve ezt 1.5 évesen diagnosztizálták nála, de megállapították, ha az anya bármikor lányt szül, nagy eséllyel az lesz.

Az idősebbik gyereke fiú volt, egészséges, több gyereke nem lett.

2023. aug. 11. 10:44
 39/50 anonim ***** válasza:
85%

Más összetenné a kezét azért, amid neked van. Szerető férj, egészséges gyerekek. Te pedig nem becsülöd meg.

A gyermek ajándék. Nem olyasmi, amire igényt lehet beadni. Becsüld meg a családod, amíg ott vannak neked. Egy normális férj ha ezt olvasná, beadná a válópert, és a kérelmet a gyerekek elhelyezésére.

2023. aug. 11. 13:05
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Törökország által elfoglalt Észak-Cipruson biztos nem mernék kés alá feküdni. Egy olyan államban, amit a törökön kívül senki nem ismer el...
2023. aug. 13. 07:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!