Hogy vegyem rá a férjemet a sexre? Babát akarunk. Bővebben lent
szia!
teljesen átérzem a helyzeted, csak mi még az elsőn "dolgoznánk". vagy ő fáradt, vagy csak arra lenne kedve, hogy én kényeztessem. vagy akkor jön rá, hogy na jó, amikor már rég semmi értelme, mert mindjárt megjön, vagy épp akkor múlt el.
egyszer-kétszer már vesztünk azon össze, hogy ő nem robot, nem tud akkor starta készen állni, amikor én épp "kitalálom" hogy pete érésem van, és amúgy se erről szóljon már a szex közöttünk. beláttam, hogy igaza is van. azóta nem említem neki, csak rávezetem, hogy legyen kedve, és így neki se az tűnik fel, hogy "héé, érik a petém gyere már egy gyors numerára"
ez most hülyén hangzik, de a pasik így fogják fel!!
El kell őket csábítani, vagy egy kicsit kéretni kell magad, hogy úgy érezze, hogy az van amit ő akar:D
a múlt hónapban EGYETLEN EGYSZER tudtunk együtt lenni, és most holnap lesz, hogy egy hete késik. remélem pont jókor voltunk együtt, holnap kiderül (ha addig nem jön meg)
sok szerencsét a kistesóhoz
Szia! Az én ötletem, nem kell megkövezni :) vegyél dm-ben maca vibe kapszulát, adjál neki napi egyet, mondd azt immunerősítő vagy multivitamin, szexuális vágy fokozó, továbbá spermának kedvező gyógynövények vannak benne! Egy kis rásegítés apára, a spermára nem tudsz vele ártani!
Aztán vegyél vacsira pl. kaviárt, csinálj tojásos ételeket, igyatok egy pohár bort, koccints vele pl. a kislányotokra bla-bla, oldd egy kicsit fel a párod, ülj az ölébe, csábítsd el...Én a helyedben a szexi rucit felvenném, rá fürdőköpeny, ne is lássa, megteremteném az "alaphangulatot" és köpeny le... Meglepetés!Vagy pl. vegyél 2 szál rózsát, szórd szét csak a szirmait az ágyon hogy te még nem feküdtél rózsaágyon bla-bla úgy kipróbálnád VELE! Mondogatsd napközbe is imádlak, kívánlak, a mai napig begerjedek ha a közelemben vagy, alig várom hogy este legyen és boldoggá tehesselek az ágyban... Legyél nő!!! És tudatsd vele mennyire kívánod és akarod hogy a magáévá tegyen! Egy két extrával ébreszd fel a szunnyadó tigrist de ne követeld egyszerre a kétnaponta szexet! Vagy izgats magadat előtte, nyúlj hozzá stb. menni fog!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!