Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a férjemet a...

Hogy vegyem rá a férjemet a 4. Babára?

Figyelt kérdés

Nos van 3 fiunk, igen szeretnék egy lányt is! Igen birom fizikailag és lelkileg is. 33 éves vagyok, vki ilyenkor szüli az elsőt uh úgy gondolom nem vagyok idős sem hozzá. De férjemnek így jó. Házunk meg van hozza, anyagi hátterünk meg van hozzá, de nem lelkesedik a 4. Babáért. A 4. Biztosan lány lenne mert lombikkal csinálnák külföldön. Légyszi csak értelmes hozzászolast írj ami nem bunkó mert nem vagyunk egyformák.

Férjem mindent elért amit szeretett volna, én viszont nem. Mimdig is egy kislányra vágytam. Úgy érzem 3 fiúval nem tudok kiteljesedni hiába szeretem őket.

2023. aug. 10. 21:07
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
98%
Sehogy. Ha nem akar 4. Babát akkor nem akar. Nem erőltetheted rá. Ha mégis ráerőlteted valószínű válás lesz a vége.
2023. aug. 10. 21:10
 2/50 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok boldog akkoris az lesz. Én igy nem vagyok boldog családanya. Igen járok pszichologushoz is emiatt
2023. aug. 10. 21:12
 3/50 A kérdező kommentje:
Férjem azt hitte h majd a pszichologus után nem akarom de inkább jobban megerősödött bennem hogy szeretnék egy kislányt. A pszichodoki azt mondra semmi beteges vagy koros nincs ebben a vágyban. Háttere van a dolognak de egészséges vágy
2023. aug. 10. 21:14
 4/50 anonim ***** válasza:
84%

Mit mond a pszichológus?

Ne érezd rosszul magad emiatt, én is akarok egy fiút is. Persze az elsődleges az hogy egészséges legyen, de nekem úgy lenne teljes a kis családom hogy egy lány, egy fiú és mi.

Viszont ha a férjed nem akarja, nem tudsz mit tenni. Az egyikőtök ígyis úgyis veszít.

A férjed mit mond? Miért nem akarja?

2023. aug. 10. 21:26
 5/50 A kérdező kommentje:

Arra jöttünk rá együtt hogy anyukám nem élte meg úgy igazán az anya lánya kapcsolatot. És én meg szeretném ezt megélni.

Hát leginkább h 3 gyerek van már, nem mondom hogy túl pihentetőek a napjaink de már 1 éves a kicsi , egyre jobban alszik. Ennél csak jobb lesz. A nagy már tök önálló, 6 éves. Nem mondom h lehetetlen rávenni férjemet, csak jobb lenne ha könnyebb lenne...multkor volt végre egy mélyebb beszélgetésünk szerintem kezdi érteni h ez nekem milyen fontos.

2023. aug. 10. 21:32
 6/50 A kérdező kommentje:
Amúgy ha fiut szeretnétek akkor pozitiv ovutesztnapján és utanavalo napon legyetek együtt. Sos dolgokat egyél előtte már 2-3 honappal.
2023. aug. 10. 21:33
 7/50 babyboom567 ***** válasza:
97%
Kérlek linkeld már be azt a klinikát, ahol csinálják a gender szelektív lombikot.Ismerősömék pont ilyet keresnek, nagyon hálás lennék érte.Nem baj ha angolul/németül van, le tudjuk fordítani.
2023. aug. 10. 21:46
 8/50 anonim ***** válasza:
95%
Mi a garancia arra, hogy lombikkal kislány lesz? Mármint ezt a doki mondta?
2023. aug. 10. 21:46
 9/50 anonim ***** válasza:
71%

Hol legális lombikkal bizonyos nemű babát beültetni? Úgy tudom, ez sehol Európában.

Én megértem, hogy kislányt szeretnél, a lányokkal általában könnyebb, jobb. Azért írtam, hogy általában, mert mindjárt jönne itt az én lányom 100x hisztisebb, stb. kommentek. Kivétel erősíti a szabályt. 😁

Azt az egyet nem tudom felfogni, hogy bírtok ennyi gyerekkel. Le a kalappal. Nekem 1 lányom van, egy angyalka, de azért akkor is kihívás, ha valaki jól akarja csinálni. 4 gyerek?? Hűha, nem semmi vagy. 😊

2023. aug. 10. 21:50
 10/50 anonim ***** válasza:
86%
Te nagyon beteg vagy.
2023. aug. 10. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!