Hogyan kell intézni azt a papírt, hogy az idegbeteg anyám ne lehessen az unokájával az én felügyeletem nélkül?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 09:32
41/46 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy ott lakok? Közel lakik átmentem segiteni
2023. márc. 20. 14:20
42/46 anonim válasza:
Akkor meg ha jon , nem engeded be.
43/46 anonim válasza:
mondom oké felöltözök de szarul vagyok úgyhogy nem 2 perc
Hát, ez nem így tűnik, hogy te csak segíteni mentek át. (Pláne, hogy utána is ott voltál, mint írod)
44/46 anonim válasza:
Elozo, igen, valtozott a sztori menet kozben.
45/46 anonim válasza:
Alátámasztom a 34-est, nálunk is gyámhivatalhoz fordult a nagyszülő láthatásért, többször is. Semmiféle per vagy ügyvédi költsége nincs a dolognak, a bíróságnak semmi köze ehhez, így rosszindulatú unatkozó nagyszülők tökéletes elfoglaltságávà is válhat a gyámhivatalhoz rohangálás.
De ne aggódj, nem fognak felügyelet nélküli láthatást megítélni csak úgy. Ha megszakítod vele a kapcsolatot, és vadidegen lesz a gyereknek, akkor meg pláne nem.
46/46 anonim válasza:
Én már túl vagyok ezen. Kérhet láthatást, de csak a te felügyeletedben, el nem viheti sehova, ha nem egyezel bele. Ha megengeded, akkor a lakásotokban lehet a láthatás, ha nem, akkor kijelölnek egy helyet és ott kell megjelenni. Havi egyszer pár óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!