Kedves anyukák, apukák. Rábíznátok a gyermeketeket egy fiatalabb lányra?
Sziasztok!
Mindig is szerettem volna kisgyerekekre vigyázni, a jövőmben mindenképpen helye is lesz ennek.
Jelenleg 16 éves, 10-es gimnazista lány vagyok, mivel minden közösségi munkám elvégeztem, emiatt és egy minimális pénzkeresés miatt szeretnék bébiszitterkedni.
Tapasztalatom van gyerekekkel kapcsolatban, sokszor vigyáztam rájuk táborokban, mindig meg volt a közös hang.
Nem tudom, hogy mennyire lenne felesleges egy fecebook csoportban kirakni egy hirdetés, esetleg az iskolák, ovik aulájában szórólapokat kihelyezni ezzel a célommal kapcsolatban.
Egyáltalán van olyan szülő, aki a 4-10 (12 maximum akire kell szerintem vigyázni) éves gyermekét egy 16 éves lányra bízni? Ha igen, milyen feltételekkel?
Köszönöm a válaszokat!
8!
Külföldön élek én is. A 4 éves egyedül biciklizik el az iskolába és vissza, a 2-3 éves szülő nélkül van a játszótéren, a szomszéd 6 éves pedig reggel kimegy játszani, estére haza megy. A múltkor a település másik végén láttam a folyóba dobált kavicsokat egy másik hasonló korúval. Nem, nem idióták q szülők, itt így szokás. De a kérdező nem Magyarországon él és a magyar anyukák egészen biztosan nem fognak gyerekre gyereket bízni.
Kérdező, ennyi idősen inkább csak ismeretségi körben van rá esélyed. Olyannál, aki ismer, akár azért mert pl. a táboroztattad a gyerekét (és a gyerek is ismer).
Idegenként, hirdetés alapján kb. az lenne a reakció, mint 1-5. válaszolóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!