Szülők! Ha úgy döntöttetek hogy körülmetéltetitek a gyermeketeket, akkor mi volt a döntés oka?
Figyelt kérdés
Akár újszülött korában akár később. Ha úgy döntöttetek hogy legyen körülmetélve, akkor mi volt ennek az oka, hogy ez lett a döntés? És ki döntött így?
Tudom hogy a legtöbb szülő nem csináltatja ezt meg a gyermekénél, de én azoknak a válaszára lennék kíváncsi akik úgy döntöttek hogy megcsináltatják.
2022. máj. 12. 19:31
1/20 anonim válasza:
Az egyik ismerősömék megcsináltatták, a vallásuk miatt...
2/20 anonim válasza:
Gyermek apja (párom) metélt. Nekem is jobban tetszik, szerinte és szerintem is jobb szexben és higiénikusabb. Ezért döntöttünk mi így, a felsoroltak miatt szerintünk csak előnye van.
3/20 anonim válasza:
Ez olyan dolog amiben a gyereknek kéne dönteni, idősebb fejjel. Nem a szülőknek csak úgy megcsonkíttatni, mert nekik úgy tetszik, mindenféle egészségügyi ok nélkül.
4/20 anonim válasza:
Hát mondjuk szerintem ez azért egy olyan dolog, hogy azért illene ha a " főszereplőnek " is lehetne véleménye a dologról, egy kisgyereknek meg még nyilván nincs.
5/20 anonim válasza:
2, ez de gáz, hogy a későbbi szexuális élete miatt megcsonkítani csecsemőként...
Pont hogy rosszabb lesz tőle a szexuális élete, mert veszít az érzékenységéből azáltal, hogy fityma nélkül sokkal durvább "dörzshatások" érik a makkot (ugye a ruha is irritálja), így mire felnő sokkal több ingerre lesz szüksége. Persze a metélt farkú apja ezt nem tudja, mert így nőtt fel. De akinek idősebben csinálják meg, tudja hogy szarabb lesz
6/20 anonim válasza:
Nem értem, miért kell megcsonkítani a gyereket?
7/20 anonim válasza:
Amúgy mekkora barbárság már. Mert oké hogy fitymaszűkületnél meg kell csinálni, egészségügyi okból . De a többi, ok nélküli műtét csak egy barbár vallási dolog maradványa, amivel uralni akarták a "hívők" szexuális életét. Ugyanolyan barbár , beteges dolognak tarom mint a kislányok megcsonkítását. Bár a lányok esetében nyilván sokkal súlyosabbak a következmények, egy életre megnyomorítják őket, és tönkreteszik a szexuális életüket, ellehetetlenítik a természetes úton szülést a megcsonkításukkal és a hüvely összevarrásával. (már ha nem halnak bele a csonkításba szegény kicsik.)
8/20 anonim válasza:
#2 szégyelljétek magatokat. Írom ezt úgy, hogy az én párom is metélt és nekem is jobban tetszik így. Soha nem tenném ki műtétnek a kisfiunkat, ha nem indokolt.
9/20 anonim válasza:
Mondjuk az h.muszáj?Esetleg fitymaszűkületről hallottál?
10/20 anonim válasza:
Ezt meg az orvos dönti el nem a szülők, hogy szükséges-e és ha szükséges akkor is milyen mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!