Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Egy percét nem bántam meg, pedig nem voltam gyerekpárti.
Viszont másképp nevelném. Kevésbé kényeztetném el, tanulja meg, hogy nem jár neki tőlem minden alanyi jogon.
Én megbántam, irigykedve nézem a gyerek nélküli párokat akik élvezik az élet minden percét, van idejük egymásra és magukra. Én ha 3 orat foglalkozok magammal és addig valaki vigyáz a lányokra, már “lepasszolás” és megvetnek.
Valószínű hogyha tudom hogy ennyire tönkreteszi az életemet nem akartam volna gyereket, a volt férjem mondjuk biztos nem maradt volna velem, de mindegy mert így is úgy is elhagyott es megcsalt mert neki mindenképpen kellett a gyerek…csak ő ugye leléphet…csak mi nők nem….
Nincs gyerekem és ha visszatekerhetném az időt sem lenne, mert egyszerűen nem volt rá megfelelő időpont. Voltak családi problémáim, munkám hol volt hol nem, nem szívesen végzem a házimunkát, meg mindig is gyenge fizikumú voltam.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!