Szülők! Ha úgy döntöttetek hogy körülmetéltetitek a gyermeketeket, akkor mi volt a döntés oka?
Akár újszülött korában akár később. Ha úgy döntöttetek hogy legyen körülmetélve, akkor mi volt ennek az oka, hogy ez lett a döntés? És ki döntött így?
Tudom hogy a legtöbb szülő nem csináltatja ezt meg a gyermekénél, de én azoknak a válaszára lennék kíváncsi akik úgy döntöttek hogy megcsináltatják.
Első szerelmem metélt volt. Baleset miatt ami kiskorában történt vele.
Ő volt a leghigiénikusabb párom életemben.
Sajnos a férfiak híján vannak ennek általában, nem szeretik megmosni a bőr alatt, mind tiszta büdös. Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára, de nekem sok-sok éves tapasztalata mondatja ezt.
Van fiam, önszántamból nem csináltatnám meg ennek ellenére, csak ha orvosilag indokolt, viszont eldöntheti később, hogy szeretné-e.
kis Wikipédia "Az Amerikai Egyesült Államokban viszont évtizedeken keresztül érzéstelenítés nélkül végezték, abból a feltételezésből kiindulva, hogy az újszülöttek fájdalomérzékelő-képessége jóval kisebb, mint a már idősebb gyermekeké[2] Annak ellenére, hogy ezt az orvosi álláspontot már régen megcáfolták, Németországban egyes vallások képviselőinek lobbitevékenysége nyomán a Bundestag egy 2012-ben hozott törvényben mégis engedélyezte a csecsemők érzéstelenítés nélküli körülmetélését.[3]"
"A csecsemő- és gyerekkori körülmetélés körüli vitának az egészségügyi mellett etikai oldala is van: ellenzői szerint, mivel a beavatkozás gyakorlatilag visszafordíthatatlan, sérti a gyermekek sértetlen, egészséges testhez való jogait. " Milyen igazuk van. Ne csonkíthassák már meg őket orvosi indok nélkül, mert a szülőnek éppen arra szottyant kedve.
@14
A bőrt hátrahúzni és megmosni alatta kb. 5 másodperc. Tusolásnál minden férfi elvégzi ezt. Akinek csonkolt a farka, annak is kell mosnia.
Nekem fitymaszűkületem volt tizenévesen, ennek ellenére sose volt büdös a farkam, mert a fitymám alá belőttem a vizet zuhanyzás közben, meg fültisztító pálcikával benyúlva töröltem a makkom körül.
Aztán a fitymám tágításával megoldódott a fitymaszűkületem, műtét nélkül.
Azóta is minden WC használat után mosom a cerkát. Nem kell a tisztálkodáshoz zuhany, elév a csap alatt elmosni a szerelést.
A legtöbb férfi nem a fitymája miatt büdös, hanem mert a heréi és a combja közti terület beizzad, bepállik, angolul ezt crotch rot illetve jock itch néven emlegetik. Ez a csonkolt farkú férfiaknál ugyanúgy előfordul, mint az ép nemi szervűeknél
Tehát az, hogy te sok büdös pasit beengedtél az ágyadba, az kizárólag téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!