Apa nálatok mindig elkoszon a gyermeketektől ha mondjunk dolgozni megy?
Vagy akárhova.
Párom reggelente sosem mert úgy is alszik még a Lányunk felkiáltással.
Szerintem meg gáz hogy bele sem néz egy pillanatra sem a kiságyba hogy milyen édesen alszik pedig lenne rá ideje :(
Ebből a kérdésből annyi részlet hiányzik, hogy lehetetlen lenne értelmezni a helyzetet...
Nekünk 9 hónapos a kislányunk. A Párom négy műszakban dolgozik. Ha nappalra megy, akkor fél 4-kor kel és fél 5-kor indul, este pedig 7-7:30 körül ér haza. Ilyenkor csak akkor szokott köszönni neki, ha éppen ébren van. Ha éjszakára megy, akkor délután fél 5-kor indul és reggel 7 után nem sokkal ér haza, ilyenkor a lányunk fent szokott lenni, szóval mindig köszön neki, puszit ad, megölelgeti, délután ha van rá idő, még foglalkozik is vele egy keveset. Amikor szabadnapos, akkor teljesen más a helyzet, ott mindig van arra lehetőség, hogy köszöntse a lányunk felkeléskor és elbúcsúzzon tőle lefekvéskor. Napközben is szívesen van vele, ezzel soha nem volt gond nálunk.
Amit írsz az amúgy nem értem, hogy miért zavar téged. Miért kellene ott állnia az alvó baba felett és csorgatni a nyálát? Attól hogy cukinak tartod a gyereketeket, még nem kell átesni a ló túloldalára. Nem a gyerek körül forog a világ, ugye azzal azért tisztában vagy?
Nem "tök gáz", ha nem akarja a gyereket nézegetni alvás közben, hogy milyen cuki. Ez nem jelent semmit, ez csak a te romantikus elvárásod, de ettől ő még lehet remek, felelős apuka, aki az életét is adná értetek.
Az ilyen légből kapott elvárások miatt (is) mennek tönkre a házasságok, csak szólok.
Ha ébren van a baba akkor elköszön tőle. Alvás közben meg hála az égnek nem nyit be hozzá, az kéne még hogy felébressze.
Ne kreálj problémát ott, ahol nincs.
Tőlem sem, ha még nem keltem fel, amikor indul.
Elhiszem, hogy ez neked tetszik az amcsi filmekben, hogy apuka rózsaszín ködfelhőben úszva az alvó dedet csodálva kortyolja a kávét indulás előtt, de ez olyan messze van az életszerűségtől, mint Makó Jeruzsálemtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!