Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apa nálatok mindig elkoszon a...

Apa nálatok mindig elkoszon a gyermeketektől ha mondjunk dolgozni megy?

Figyelt kérdés

Vagy akárhova.

Párom reggelente sosem mert úgy is alszik még a Lányunk felkiáltással.

Szerintem meg gáz hogy bele sem néz egy pillanatra sem a kiságyba hogy milyen édesen alszik pedig lenne rá ideje :(

2022. máj. 9. 07:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha alszik én kimondottan kérem ne puszilja meg mert sokszor volt rá példa hogy fel kelt. Ha fent van akkor persze elköszön tőle. Én is dolgozom ha reggel megyek akkor még alszik max betakarom de nem puszilgatom agyon hogy felkeljen.
2022. máj. 9. 07:29
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Ebből a kérdésből annyi részlet hiányzik, hogy lehetetlen lenne értelmezni a helyzetet...

Nekünk 9 hónapos a kislányunk. A Párom négy műszakban dolgozik. Ha nappalra megy, akkor fél 4-kor kel és fél 5-kor indul, este pedig 7-7:30 körül ér haza. Ilyenkor csak akkor szokott köszönni neki, ha éppen ébren van. Ha éjszakára megy, akkor délután fél 5-kor indul és reggel 7 után nem sokkal ér haza, ilyenkor a lányunk fent szokott lenni, szóval mindig köszön neki, puszit ad, megölelgeti, délután ha van rá idő, még foglalkozik is vele egy keveset. Amikor szabadnapos, akkor teljesen más a helyzet, ott mindig van arra lehetőség, hogy köszöntse a lányunk felkeléskor és elbúcsúzzon tőle lefekvéskor. Napközben is szívesen van vele, ezzel soha nem volt gond nálunk.

Amit írsz az amúgy nem értem, hogy miért zavar téged. Miért kellene ott állnia az alvó baba felett és csorgatni a nyálát? Attól hogy cukinak tartod a gyereketeket, még nem kell átesni a ló túloldalára. Nem a gyerek körül forog a világ, ugye azzal azért tisztában vagy?

2022. máj. 9. 07:36
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha alszik a gyerek, akkor nem várom el. Ha nem alszik, akkor meg elköszön. Ha még pici és az eufória ezuránt bennem még nagy is, tekintettel vagyok arra, hogy a férfiak másként működnek érzelmileg. És ez így van jól.
2022. máj. 9. 07:38
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
Legnagyobb bajod ez legyen, hogy a férjed nem szendeleg az alvó gyerek felett munkába rohanás közben. Ilyen csak a filmekben van. :)
2022. máj. 9. 07:47
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem "tök gáz", ha nem akarja a gyereket nézegetni alvás közben, hogy milyen cuki. Ez nem jelent semmit, ez csak a te romantikus elvárásod, de ettől ő még lehet remek, felelős apuka, aki az életét is adná értetek.

Az ilyen légből kapott elvárások miatt (is) mennek tönkre a házasságok, csak szólok.

2022. máj. 9. 07:49
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A férjem fél hétkor megy el, a gyerekeket hétkor keltem. Nem szokott benézegetni hozzájuk.
2022. máj. 9. 07:52
 7/20 anonim ***** válasza:
96%

Ha ébren van a baba akkor elköszön tőle. Alvás közben meg hála az égnek nem nyit be hozzá, az kéne még hogy felébressze.

Ne kreálj problémát ott, ahol nincs.

2022. máj. 9. 08:01
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Jesszus, agyon is csapnám ha hajnali 5-kor bemenne a gyerekhez elköszönni, megkockáztatva hogy felkel...
2022. máj. 9. 08:07
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem sem, ha még nem keltem fel, amikor indul.

Elhiszem, hogy ez neked tetszik az amcsi filmekben, hogy apuka rózsaszín ködfelhőben úszva az alvó dedet csodálva kortyolja a kávét indulás előtt, de ez olyan messze van az életszerűségtől, mint Makó Jeruzsálemtől...

2022. máj. 9. 08:30
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
A férjem heti 3x 5-kor kel. Ha szerencsém van, én sem ébredek fel a lopakodására, nem hogy még becsörtessen a gyerekekhez is... Teljesen felesleges, lilaködös kisbabás anyukás elvárás ez részedről.
2022. máj. 9. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!