Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apa nálatok mindig elkoszon a...

Apa nálatok mindig elkoszon a gyermeketektől ha mondjunk dolgozni megy?

Figyelt kérdés

Vagy akárhova.

Párom reggelente sosem mert úgy is alszik még a Lányunk felkiáltással.

Szerintem meg gáz hogy bele sem néz egy pillanatra sem a kiságyba hogy milyen édesen alszik pedig lenne rá ideje :(

2022. máj. 9. 07:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%

"agyoncsapnam ha felkeltené". De szépen beszélsz a "szerelmedről"!

Ha fel van már elkoszon, ha még alszik, hogy koszonjon el tőle?

Tényleg olyanon problémázol, ami nincs is.

2022. máj. 9. 08:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ébren van, akkor elköszön, ha nem, akkor nem zavarja.
2022. máj. 9. 09:01
 13/20 anonim ***** válasza:
14%
Az én férjem mindig ad puszit a homlokára mielőtt elmegy, este pedig megvárjuk a fürdéssel, hogy ébren is tölthessenek együtt időt.
2022. máj. 9. 09:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha alszanak a gyerekek akkor nem.
2022. máj. 9. 09:18
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Hát az én férjem nézegette az alvó gyermekünket, hogy milyen szép, közben meg megcsalt 😄
2022. máj. 9. 09:23
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Alvó gyereknél nem. Az ébertől se feltétlenül, de igyekszem rászoktatni :-) Nem nagy baj egyelőre, pici babáról van szó, szerintem az idő segít majd.
2022. máj. 9. 09:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hú meg is harapnám a fülcimpáját, ha bemenne az alvó gyerekekhez 5.20-kor, amikor ők alhatnak 7-ig.

Ha ébren vannak, természetesen mindig elköszön.

2022. máj. 9. 10:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Jajj 11.... nem csak a szerelmem hanem a legjobb barátom is, és szívjuk egymás vérét. Szerintem rajtad kívül leesett az embereknek, hogy az "agyon csapnám" egy vicces szófordulat volt ami egy jól funkcionáló párkapcsolatban nem ad okot a vergődésre. Növessz némi lazaságot, mert nehéz lesz együtt élni 40 évig valakivel, ha vigyázni kell arra hogy mit mondhatsz meg mit nem... ha tudnád miket hülyéskedünk össze. Szerintem szívrohamot kapnál.
2022. máj. 9. 13:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert 6-kor indul dolgozni. Be szokott nézni a kisebbikhez (6 éves), mert ő nyitott ajtónál alszik, a 14 éves nagyhoz érthetően már nem kukkant be, ha még nincs nyitva az ajtaja.

De ha csak úgy megy valahová, természetesen elköszön mindenkitől.

2022. máj. 9. 13:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Alvás közben szerencsére eszébe sincs zavarni. Mikor ébren van a gyerek elköszön tőle.
2022. máj. 9. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!