Egyedülálló szülők,ti hogyan fogadtátok,hogy a gyermeketek szellemi sérült?
Miért fontos, hogy egyedülálló szülő?
Nem tudom elviselni, hogy az, hiába nem váltunk el. 6 éves, most is kint örjöng a konyhában, én meg próbálom altatni a covidos testvérét, de fel fogja verni, mint mindig. Legszívesebben kiugranék az ablakon.
7, az azért erős túlzás, folyamatosan veszekszünk, 100 %-ban a gyerek miatt. Én hordom minden fejlesztésre, én látom, hogy hol tartunk, ő meg folyamatosan reménykedik 0 alappal, hogy egyszer csak "helyrejön". Az ikertesóval se foglalkozik, keménykedik vele, sokkal többet vár el az ép gyerektől, mint amennyit a kora alapján lehetne.
A sérülttől pedig azt se "követeli" meg, amin hónapok óta dolgozunk a szakemberekkel, ezzel folyton visszavet.
Akárhányszor átbeszéljük, nincs változás.
Nem tudok elvàlni, mert két gyerekkel nem bírnám. Még jobban háttérbe szorulna az egészséges és még úgy se tudnám hordani a beteget mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!