Szerintetek mennyivel előtte kellene jeleznem az anyuka felé, hogy oldják meg máshogy a gyerek további nyári felügyeletét?
Besokalltam. A párom exe folyamatosan engem szid, amiért megpróbálom kordában tartani a lányukat. Véleménye szerint nekem annyi a dolgom, hogy mindenben a lány szolgálatára álljak, de még azt sem mondhatom meg neki, hogy a koszos cipőjével ne másszon fel a kanapéra vagy ugráljon az ágyunkban. A párom próbálja elsimítani a dolgot, de állást nem foglal, mert nehogy megharagudjon rá a lánya vagy az exe.
A lány tiszteletlen velem is és a gyerekeimmel is csak gonoszkodni tud, 8 éves kora ellenére egy kocsist megszégyenítő a beszéde, főleg, ha hozzám beszél.
A hétvégén betelt nálam a pohár és megmondtam az anyjának és a páromnak is, hogy felőlem úgy oldják meg a láthatást meg a nyári felügyeletet ahogy akarják, de hozzám többet nem fog jönni. A nálunk töltött hétvégék is durvák voltak, de nem vagyok hajlandó a nyarat ezzel tölteni.
A párom próbál engem békíteni, hogy nem fogják tudni megoldani, az exének idő amíg bármi más megoldást talál, nem lehet ezt egyik napról a másikra...
Előző héten nálunk volt, ezen héten az anyjánál van, utána jönne hozzánk augusztus közepéig.
En sem turnem. Maradjon anyukaval,ugraljon ott koszos cipovel es karomkodjon. Ha megoldja jo,ha nem,igazitsa el a gyerek agyat
a normalis viselkedesre,akkor mar tanult valamit ez a gyerek. Ha meg muszaj fogadni,akkor muszaj lesz nevelned is, en biztos nem hagynam hogy hulyenek nezzen.
Maradjon anyukaval
Csakhogy ez nem így működik. Láthatásnál bizony szabályozva van a szünet is.
Már rég le kellett volna ülni anyukaval és a pároddal hármasban és megbeszelni, hogy nálatok te hozod a szabályokat.
Azt már így látatlanban biztosra veheted, hogy a kapcsolatoknak záros határidőn belül vége lesz, ha nem engeded oda a gyereket.
Igen, enyém az ingatlan.
Amíg nem laktunk együtt, addig el sem hozta a lányt, mert nem volt hova, a munkásszállóra meg a bérelt szobába nem vihette. Átjárt az exéhez, elvitte ide-oda, kirándultak... Addig is megoldotta valahogy anyuka és apuka közösen a nyarat, bár az anyuka akkor még otthon volt a kicsikkel. Én mondtam a páromnak, hogy felőlem ezután is járhat az exéhez, de ők azóta elköltöztek az új férjének a szüleihez, ott pedig nem látják szívesen (a férjnek nincs vele baja, csak a szüleinek). Az ex kisebb gyerekeire az anyósa vigyáz, de úgy tűnik a lányt ő sem vállalja be.
Én úgy érzem, mindent megtettem, de egy elkényeztetett kis csitri miatt nem fogok kikészülni és még a gyerekeim nyarát is tönkretenni.
Az előző hét után, ha választanom kell, hogy az a hét egy nyáron át vagy elhagy a párom, akkor segítek neki csomagolni.
"Az előző hét után, ha választanom kell, hogy az a hét egy nyáron át vagy elhagy a párom, akkor segítek neki csomagolni."
Rendkívül fontos lehet neked a párod ezek szerint....
Hát igazad van. Nem is értem hogy gondolták, hogy rád hagyják azt a gyereket, neked nem sok közöd van hozzá, szép tőled, hogy eddig vigyáztál rá, de a szüleinek kellene gondoskodni a felügyeletéről. Ha a férjed ezt nem fogja fel, akkor menjen nyugodtan ahová akar a bunkó gyerekével együtt. Mellesleg nem te vagy ezek szerint az egyetlen lehetőség, mert ott a nagymama, aki a többi gyerekre vigyáz. Ja, hogy a neveletlenre nem akar? Hát te sem, és te nem is vagy a rokona, hogy ezért bárki számonkérjen.
Mondd meg a párodnak meg a gyerek anyjának, hogy ez van, szívesen segítettél volna jófejségből vigyázni rá, de mivel neveletlen és kezelhetetlen ezért nem vállalod a továbbiakban. Tetszett volna nevelni azt a szerencsétlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!