Köteles vagyok egyeztetni az exférjemmel olyan kérdésekben, mint pl hová menjen táborozni a gyerek nyáron? (közös a felügyelet)
Ha nincs meghatározva az,hogy mondjuk minden csütörtökön muszáj szerűen csere van akkor nem.
Elmegy táborba és amikor végzett akkor jöhet apa a megbeszéltek szerint.
Ha meg keresi a tábor alatt ugyan úgy fel tudja hívni,azt mondod javarészt online szokott lenni mindenféle találka,legfeljebb ha a lányod most nem érzi alkalmasnak szól,hogy apa majd hívj fel holnap és kész.
A hosszú hétvége ugyan ez,első sorban azért minél nagyobb egy gyerek annál inkább ő az aki meg fogja határozni,hogy mi legyen.Hiszen apuka hiába dönti,hogy ő viszi a gyereket kedden,ha egyszer a gyerek előre megmondja,hogy apa én nem megyek csak pénteken.
Nincs olyan,hogy már pedig jössz..
"Szerintetek akkor nem kötelező egyeztetnem vele hasonló kérdésekben,"
Helyedben én megkérdezném a gyámhivatalt, vagy a családsegítőt, ők tudják a legpontosabb választ adni.
A közös felügyelet azt jelenti, hogy együtt döntötök ezekben a kérdésekben. És hogy meg is tudtok egyezni. Szerintem. Vagyis igen, köteles vagy egyeztetni.
De 5-ös írta jól: a gyámhivatal biztosat tud mondani, mi meg csak találgatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!