Akik nem dolgoznak de a gyerek oviba, suliba jár mit csináltok egész nap, nem fordultok be néha?
Reggel elviszem iskolába őket.
Hazajövök, ágyazok, takarítok, főzök.
1re megyek a fiamért általába, onnan viszem edzésre. Onnan 2re megyek a lányomért, viszem 3ra edzésre. Utána felveszem a fiam, elmegyünk boltba. Majd felveszem a lányom.
Hazamegyünk, ha kell tanulunk. Ez hétfőtől péntekig.
Az udvaron is mindig van mit csinálni.
A héten pl autó alkatrészert rohangásztam.
Ha van egy kis időm varrok, az a hobbym.
"#1 Igen, ugyanezt sokan megcsináljuk munka mellett is"
De a kérdés nem ez volt, hanem hogy aki még NEM dolgozik, az mit csinál. Miért csinálná meg reggel, vagy este, mikor otthon van napközben?
Fél 9-re hordom oviba a lányomat, 9-re megyek személyi edzésre, vagy jógára (heti 3 edzés és 2 jóga van). Utána fodrászhoz megyek, mert szeretem, ha frissen van mosva és szárítva a hajam.
Ezután vagy bevásárolok és otthon főzök, vagy anyukámmal/párommal/barátnőkkel beülök ebédelni. Délutánokon heti kétszer járok japánra, egyszer masszíroztatni, kéthetente kozmetikushoz, manikűröshöz, pedikűröshöz (utóbbi kettőt letudom egy füst alatt). Amúgy délután itthon vagyok, olvasok, sorozatot nézek, japánt tanulok. Esetleg ha a férjem tudja úgy szervezni az idejét, munkáját, akkor hamarabb végez és csinálunk kettesben valami programot.
4-re vagy ketten megyünk a gyerekért, vagy ő hozza haza. Utána hármasban vagyunk már.
Szóval eltelnek a napjaim, nem hiányzik a munka egyáltalán.
6-os válaszoló vagyok
Több ingatlanom van kiadva Budapesten (I., II., V. és XI. ker).
Terhesség előtt jogász voltam egy cégnél, de hogy őszinte legyek, nem vágyom vissza a mókuskerékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!