Akik nem dolgoznak de a gyerek oviba, suliba jár mit csináltok egész nap, nem fordultok be néha?
Figyelt kérdés
Nem azokra vonatkozik a kérdés aki kisebb gyerekkel amúgy is otthon van, hanem aki menne dolgozni csak még nem talált.#Gyerek, munka, anya,
2022. febr. 20. 19:50
12/14 anonim válasza:
Elviszem a gyerekeket suliba,két különböző intézménybe járnak, mert egyikük sni-s. Utána házimunka, hivatalos ügyek intézése. Délután megyek értük. A gyakori betegségek, meg a rengeteg sok szünet miatt a munka csak ideig, ment utána fel kellett mondani, mert magyaráztak. Sajnos párom a fővárosban dolgozik, a szülei nem élnek már, az enyémek betegesek, barátnők nincsenek, tesóm messze él.
13/14 anonim válasza:
4es csúnya lenne ha otthon mereszti és még segítség is kéne neki...
14/14 anonim válasza:
Én nem dolgoztam ovi alatt. A gyerek nehezebb gyerek, 8ra vittem, 12kor, vagy 12:30kor hoztam el. Ezt lehetetlen munka mellett megcsinálni, hacsak nem négyórázol az oviban.
Utána különórák, otthoni vele foglalkozás, fejlesztés, barátaival szervezett program, játszótér meg ilyesmi. Hazaértem oviból kb 8:30-és 9 között, kifeküdtem, takarítottam, neteztem, 11:30kor meg elindultam a gyerekért. 2,5 órám volt szabadidő, utána nonstop gyerek(egyedül nevelem). Úgy éreztem ez az idő kell nekem nyugiban, hogy ne őrüljek meg, de ha lehetett volna, inkább felnőttek közt töltöm munka közben. Bármilyen munka közben, ahol felnőttekkel beszélhetek és nem nehéz fizikai munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!