Anyaként hogy dolgoznád fel, hogy beleszeretsz valakibe, aki aztán szakít veled, mert ha túl komolyra fordulna nem akarja, hogy a gyereked is az életetek része legyen?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 11:37
1/17 anonim válasza:
Ráadnám a kabátot, mi mást lehet ilyenkor? 🤷🏼♀️😅
2/17 anonim válasza:
Ha a gyereket nem akarja, akkor nincs mit tenni
3/17 Salilala válasza:
Ha a gyerekedet nem akarja, téged sem akar igazán :(
4/17 A kérdező kommentje:
Lehet, de attól még fáj...
2020. szept. 13. 11:46
5/17 anonim válasza:
nyilván azért nem akarja, mert sajátot akar és úgy érzi, hogy talál olyat, aki csak az övét neveli. Ez esetben el kell engedni. A gyerekkel párkeresés nem könnyű műfaj.
7/17 anonim válasza:
Nem a gyerek hibája. Ezt jobb nyíltan kimondani.
Az, aki nem fogja fel időben, hogy gyerekes anyukával ne szórakozzon kötetlen kapcsolatban, aztán lépjen le, arra mit lehet mondani?
Neked is jótanács, hogy előre tisztázd, kinek-mi fér bele, mert kihasználni előszeretettel ki fognak. Védd magad!
8/17 anonim válasza:
Nem teljesen értem, miért kezdett egyáltalán gyerekes anyukával, ha úgy döntött, neki ez nem fér bele...
9/17 anonim válasza:
Nekem tuti onnantól nem kellene. Ha a gyerekem nem kell neki, akkor én sem. Ha én kellenék, akkor a gyerekem is kellene. Hálát adnék a gyerekemért, mert lehet nélküle nem derült volna ki időben, hogy engem nem is szeret igazán.
10/17 A kérdező kommentje:
Úgy éreztem szeretett. Minden rendben volt közöttünk, nagyon szép volt a kapcsolatunk. Váratlanul, hidegzuhanyként ért,hogy szakított velem. Teljesen össze vagyok törve most...
2020. szept. 13. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!