Nekem amióta van menstruációm nem mindig ugyanakkor van mikor ki is marad.15 nap múlva lesz 1 hónapja hogy lefeküdtem a pasival akit ismerek és beleszerettem. Lehetek terhes?
Kivette időben, sok gyerek született így.
Ja, lehetsz. Nagyon ertrlmesek vagytok.
Rossz kategória...
Btw..Ebből marhára nem derül ki, hogy mikor volt meg utoljára a havid, csak az, hogy sose pontos...Egyéb kérdés?!
N27
Lehetsz-e terhes? IGEN!
Hogy mekkora valószínűséggel, azt nem tudjuk megmondani neked ezen információk alapján.
- Az, hogy beleszerettél, annak semmi köze ahhoz, terhes vagy-e.
- Ha óvszer nélkül csináltátok, terhes lehetsz.
- Nincs olyan, hogy időben kivette, hiszen az első perctől bármikor kerülhetett beléd előváladék.
- 3 "túra" az 3 aktust jelent? Ebben az esetben kifejezetten magas esély van a terhességre, hiszen az első két alkalom után a húgycsövében maradt ondó a 2-3. alkalommal az előváladékkal együtt beléd került. Mintha beléd élvezett volna.
- Hány éves vagy? Ha már 18 felett vagy (felnőtt párkapcsolatok témakör ezt sugallja), akkor érdemes lenne orvoshoz menned, ha még mindig nincs rendszeres vérzésed, nem állt be a ciklusod.
Mond hogy nem vagy ennyire buta
Ovszer nelkul ?? Es ha nemi bajt adott neked ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!