Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, de beleszerettem egy nős emberbe. Nagyon rossz a házassága. Terhes lettem. Szerintetek el fog válni a feleségétől, vagy maradjak a férjemmel?
Te egy mocskos ribi vagy!!
Oké,ha beleszerettek egymásba,váljatok el,éljetek együtt és pont.De így a két fél háta mögött,és te még teherbe is esel tőle.Undorítóak vagytok!!
Nő létemre mondom ezt.És te még képes lennél a férjeddel maradni,és a nyakába varrni más gyerekét???
Hogy mit tegyél???Válj el!!És ő is!!
Ne foglalkozz 4-essel! Tudod ő a felsőbbrendű, aki leereszkedik közénk!
Biztos, hogy nem a férjed a gyerek apja?
Nem fog elválni a feleségétől, mert akkor már rég megette volna. Te viszont szülsz egy nemkívánt és gyűlölt kakukkfiókát a fészkedbe, aki megissza ennek az egész szerelmesdinek a levét, és még van képed azon rinyálni, hogy "mert szerelemes lettem". Mi vagy te, egy taknyos 13 éves?! SE felelősség, se hűség, semmi?
FélrekEfélsz, a te dogod. Megcsalod a férjedet, aljas és hazudozó dög vagy, beletúrsz más ember házasságába, tönkreteszed a gyerekeidet szemrebbenés nélkül - ez a te dolgod, a te lelkismereted. De hogy annyit se tudj a szexról, mint egy nyeretlen kétéves kiskamasz, attól megáll az eszem! Gumiról nem hallottál, sem pesszáriumról, ugye? Azt se tudod, milyen színe lehet.
Mit tegyél? Húzzál el szépen a dokihoz, vetetsd el a kölyködet, amíg lehet (legalább őt ne tedd tönkre), és hallgass, ha bocsánatot nem mersz kérni a férjedtől. És szállj ki a "szerelmed" életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!