Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjnél vagyok, de beleszerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok, de beleszerettem egy nős emberbe. Nagyon rossz a házassága. Terhes lettem. Szerintetek el fog válni a feleségétől, vagy maradjak a férjemmel?

Figyelt kérdés
Csak a gyerekek miatt nem vált el eddig. A feleségével már csak lakótársak. 5 és 7 éves lányai vannak. az én fiam 6 éves. Szeretem! Mit tegyek?

2014. máj. 31. 17:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
A lakótársas duma tényleg kamu.Hidd el,a nap végén csak odafordulnak egymáshoz az ágyban.
2014. máj. 31. 18:38
 12/33 anonim ***** válasza:
54%

Ha elmondod a férfi feleségének, hogy a férjétől vagy terhes, akkor TALÁN elválnak.

De amúgy szerintem nem.

2014. máj. 31. 19:27
 13/33 anonim ***** válasza:
32%
Mit szól a szerető a babához? Ki tudja eddig, hogy terhes lettél?
2014. máj. 31. 19:28
 14/33 A kérdező kommentje:
Csak a szerelmem tud róla, a férjem nem. Azt nem mondanám, hogy nagyon örül, de majd megbékél vele, gondolom.
2014. máj. 31. 19:33
 15/33 anonim ***** válasza:
80%
nem tudom...ha el akarna válni a "szerelmed", hogy Veled éljen, akkor nem megbékélnie kellene a tudattal, hanem örülnie.....:(
2014. máj. 31. 19:40
 16/33 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem válik el, te a férjeddel maradsz és a nyakába varrod? Hány ember életét akarod tönkretenni?
2014. máj. 31. 20:24
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
Előre bocsájtom,hogy nem ítéllek el a megcsalás miatt,sőt átérzem azt milyen arra várni,hogy majd lehet elválik,milyen vári,hogy na most hátha. Ez viszont egy nagy kényes kérdés,még ha egyikőtök független lenne,bár akkor is necces,de így még inkább. Gondolom szeretnéd megtartani a babát,viszont az tényleg nem tisztességes ha a férjeddel maradsz és az ő fészkébe szülöd a babát,és éltek tovább mintha mi sem történt volna. Én azt mondanám akár elválik a szeretőd akár nem,Te akkor is válj el hiszen a férjedet így sem úgy sem szereted már,és akkor neki sem kell egy gyereket nevelnie aki nem is az övé. Arra,hogy a szeretőd elválik-e itt nem fogunk tudni neked választ adni,majd ahogyan telik az idő meglátod,hogy mi lesz.
2014. máj. 31. 20:41
 18/33 anonim ***** válasza:
Kérdés az, hogy a férjed veled marad-e, hiába akarnál te maradni.
2014. máj. 31. 21:33
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne maradj a férjeddel, mert jobbat érdemel nálad bizonyára. De arra se számíts, hogy a szeretőd elválik - bár erre még van esély, ha az asszonyka megtudja. Téged attól még nem fog akarni, az is biztos. Ha még mindig nem vágod: csak kihasznált, és nem, nem akar elválni az asszonytól, sőt, valószínűleg nem is csak "lakótársak".

Lehetsz szerelmes. De akár gerinced is lehetne, vagy felelősségtudatod, erkölcsi érzéked felnőtt emberként, pláne anyaként. Nem egy ostoba tinilány eszével kéne gondolkodnod.

2014. máj. 31. 22:12
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Buta, hiszékeny és erkölcstelen vagy, már ha nem kamu a kérdés.

Egyrészt ha férjnél vagyok nem kavarok más pasival. Házassal meg főleg nem. Azt meg végképp nem hiszem el, hogy egy kis kamatyolás miatt elválik a feleségétől.

Ha te mindezeket megteszed, hát lelked rajta. Mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja. Csak mondjuk közben még legalább négy másikét is tönkre tetted. Gratulálok!

2014. máj. 31. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!