Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, de beleszerettem egy nős emberbe. Nagyon rossz a házassága. Terhes lettem. Szerintetek el fog válni a feleségétől, vagy maradjak a férjemmel?
Ha elmondod a férfi feleségének, hogy a férjétől vagy terhes, akkor TALÁN elválnak.
De amúgy szerintem nem.
Ne maradj a férjeddel, mert jobbat érdemel nálad bizonyára. De arra se számíts, hogy a szeretőd elválik - bár erre még van esély, ha az asszonyka megtudja. Téged attól még nem fog akarni, az is biztos. Ha még mindig nem vágod: csak kihasznált, és nem, nem akar elválni az asszonytól, sőt, valószínűleg nem is csak "lakótársak".
Lehetsz szerelmes. De akár gerinced is lehetne, vagy felelősségtudatod, erkölcsi érzéked felnőtt emberként, pláne anyaként. Nem egy ostoba tinilány eszével kéne gondolkodnod.
Buta, hiszékeny és erkölcstelen vagy, már ha nem kamu a kérdés.
Egyrészt ha férjnél vagyok nem kavarok más pasival. Házassal meg főleg nem. Azt meg végképp nem hiszem el, hogy egy kis kamatyolás miatt elválik a feleségétől.
Ha te mindezeket megteszed, hát lelked rajta. Mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja. Csak mondjuk közben még legalább négy másikét is tönkre tetted. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!