Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjnél vagyok, de beleszerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok, de beleszerettem egy nős emberbe. Nagyon rossz a házassága. Terhes lettem. Szerintetek el fog válni a feleségétől, vagy maradjak a férjemmel?

Figyelt kérdés
Csak a gyerekek miatt nem vált el eddig. A feleségével már csak lakótársak. 5 és 7 éves lányai vannak. az én fiam 6 éves. Szeretem! Mit tegyek?

2014. máj. 31. 17:55
1 2 3 4
 21/33 Bence_ ***** válasza:

Te elválnál?

Azért nem vált el mert neki így jó. Persze gondolkodik a váláson de az nem azt jelenti, hogy megteszi. Ha egy fán van 10 madár és ebből 8 arra gondol, hogy elrepül hány madár marad?

2014. máj. 31. 23:10
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

" A kérdező kommentje:

De ha mégis elválik a feleségétől? Mondta hogy már gondolkodik rajta egy ideje"

És mÉg milyen sokáig fog ezen gondolkodni....ha el akarna válni, nem csak gondolkodna...

Terhes vagy??? Ügyes húzás, de jó eséllyel csak magaddal b..ztál ezzel ki!

Készülj fel a két szék közül a földre esetre!!!

2014. jún. 1. 08:08
 23/33 A kérdező kommentje:
De miért ne válna el? Azt mondta korábban, hogy csak engem szeret!
2014. jún. 1. 09:38
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze, hogy csak téged szeret...

Hány éves vagy? 12?

Nyilván azért "örült" oly nagyon annak, hogy teherbe vert, mert csak téged szeret...:-)

Ó anyám, mennyi buta nő van a világon...:'(

2014. jún. 1. 09:54
 25/33 anonim ***** válasza:
76%

Kinek a gyereke? A szeretődé? Szerintem vetesd el. Mindenkinek jobb lesz, mert a szeretőd nem akarja, látszik rajta. Neki így tök kényelmes, otthon ott az asszony mos-főz-takarít, téged meg lehet húzogatni, ha úgy tartja kedve.

Te elválnál? Jelenleg csóri férjeddel cseszel ki. Ha borulna a bili úgyis te járnál szarul, mert valószínű a párod kidobna, a másiknak se kellesz eléggé. Két szék között a padlón kötnél ki, megfejelve ezt egy babával.

2014. jún. 1. 12:43
 26/33 anonim ***** válasza:

tegnap 20:41-es vagyok

Lehet,hogy nem is hazudik abban,hogy csak Téged szeret,csak az a probléma,hogy ezt lehet felülírja az,hogy van gyermeke,és úgy érzi ha elválik őket elveszíti! Persze én nem ismerem,lehet,hogy tényleg benne van a pakliban,hogy elválik,de az is lehet,hogy inkább elnyomja az érzelmeit,és annak ellenére,hogy valóban Téged szeret a gyermekei miatt a feleségével marad. Ezért írtam,hogy majd az idő eldönti,sajnos mást nem igazán tehetsz csak annyit,hogy vársz. Tudom a türelem az ami ilyenkor a legnehezebb,de tényleg nincs más választásod!

2014. jún. 1. 20:50
 27/33 anonim ***** válasza:

9-es és a 20-as válaszolókkal értek egyet, meg mindenki mással aki szerint a kérdező nagyon buta.

Kérdező, komolyan? Szerinted ha el akarna válni nem tette volna már rég meg? (lakótársak hah persze, én meg az angol királynő vagyok). Hány éves vagy hogy ezzel az ősrégi dumával meg lehet etetni? Ha már nem bírod ki a másik nélkül válj el, ez hogy ha nem jön be a szerető a férjnek szülöd a kakukkfiókát undorító.

Ja nyilván nagyon szeret biztos azért örül annyira a gyereknek...az eszem megáll, hogy ilyen ostoba emberek vannak, kérdező biztos nem kamu?

2014. jún. 1. 21:27
 28/33 anonim ***** válasza:
29%
Te vagy az Lilla?
2014. jún. 2. 18:16
 29/33 anonim ***** válasza:

a feleség válasza:

elnézem neki, hogy néha bekvrvázik, de te vagy az akiről röhögve mesélte, hogy pont a férjnek mesélte el viccelődve, hogy kivel szórakozott?

2014. jún. 2. 22:43
 30/33 anonim ***** válasza:
83%

Nőként mondom, hogy undorítóak az ilyenek mint te...

Ha el akarna válni a szeretőd, már megtette volna, és örülne a terhességednek.

Amúgy ha a férjeddel maradsz, és a nyakába varrod a gyereket, csak szólok, hogy előbb utóbb ki fog derülni, hogy nem az övé....

A sógornőm is így járt...Az élettársa elutazott 1 hétre...ő meg széttette a lábát egy másik pasinak, terhes lett. Nem volt biztos a dolgában, de persze kussolt arról hogy talán kakukkfióka a baba... Másfél éves volt a kislány amikor kiderült egy véletlen folytán, hogy nem a pasié a gyerek.... le is lépett azonnal.

Szóval nem ajánlanám, hogy a férjedre tukmáld más kölykét...

2014. jún. 10. 02:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!