Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és nagyon beleszerettem egy szinésznöbe . De naggyon naggyon . és annyira rossz .! :/?
2013. nov. 1. 17:58
3/17 A kérdező kommentje:
jah nem tom ! :P
2013. nov. 1. 18:09
4/17 anonim válasza:
akkor örülök neki hogy ezt közölted velünk.
5/17 A kérdező kommentje:
jo csak annyira rossz !
2013. nov. 1. 18:12
6/17 anonim válasza:
inkább csak rajongás szerintem, mennyi idős is vagy?
7/17 anonim válasza:
Legtöbb tini átmegy ezen, nálad is el fog múlni.
8/17 anonim válasza:
Én nem vagyok már tini, mégis ha meglátom Megan Foxot kiráz a hideg:))
9/17 anonim válasza:
hm,sztem is ez csak rajongás. bár ha visszanézek,akkor kisebbként én is minden szinésznőt imádtam. soha nem a pasikat... és én leszbikus vagyok...de az h egy szinésznő bejön még semmit jelent! majd ha a valóvilágból megteszik vki,az már többet sejtet...
10/17 anonim válasza:
Nekem a valóvilágból VV Szandika tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!