Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, de beleszerettem egy nős emberbe. Nagyon rossz a házassága. Terhes lettem. Szerintetek el fog válni a feleségétől, vagy maradjak a férjemmel?
Figyelt kérdés
Csak a gyerekek miatt nem vált el eddig. A feleségével már csak lakótársak. 5 és 7 éves lányai vannak. az én fiam 6 éves. Szeretem! Mit tegyek?2014. máj. 31. 17:55
31/33 anonim válasza:
Sajnálom, én nagyon elítélem az ilyen embereket mint te...mid marad ha már a tisztességed és becsületed is oda??? Illetve undorítónak tartom,hogy kalandból (ahogy te nevezted szerelemből) családokat vágtok tönkre. Viszont mindennek ellenére el kell,hogy mondjam a barátnőm sztoriját. Ott mondjuk még nem volt baba, mert okos, értelmes lány, de mint egyedülálló, összehozta a sors egy családos emberrel. Tudta,hogy hiba, de szerette, csomót sírt miatta, ő is meg a faszi is nagyon kivoltak, de nem akarta otthagyni a nőt, akivel már nem volt fényes a viszonyuk,mert hát a sok hitel,meg a gyerek...Elmondtam neki ezerszer,hogy ne higgyen neki,csak hitegeti, de nem tudott a szívnek parancsolni. Megbeszélték, találkozhatnak, de nincs szex amíg van másik nő. Aztán csak lett szex is,így tépelődtek kb. 1,5 évig. Én már rég nem hittem hogy összejöhet, de most együtt élnek, a kislány is szokott ott is lenni a hét egyik felében, és boldogok. Sőt a kicsaj örül,hogy két otthona van. A nő nem borult ki, tisztában volt vele,hogy nem volt jó együtt nekik... Szóval esély van, de szerintem nem idegenektől kéne várd a választ, hanem attól az embertől...bárhogy is lesz nem lesz egyszerű.Viszont ha maradt benned egy szikrányi kis becsület vagy jó érzés, nem teszed ezt a férjeddel tovább...lelki nyomorultat fogsz belőle csinálni...így is, de jobb se lesz, ebben biztos lehetsz...
32/33 anonim válasza:
Kitől vagy terhes, tudod egyáltalán? Utána lehet gondolkodni, hogy mit tegyél.
33/33 anonim válasza:
Croconut+ 2014. májusától ez igen nagy vemhesség lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!